Productinformatie op de website

joop

Goede ervaring

gewoon zo het hoort

het lange wachten aan de balie in Tilburg terwijl er ook personeel achter loopt die moeten dan even bij springen. Ze hebben vier computers zijn er maar twee in gebruik.

Broeders

Geen ;-)

Dr Laat

Wirken

Uitstekende ervaring

Het personeel is bijzonder en uitzonderlijk vriendelijk! Iedere keer als ik er kom wordt ik super geholpen en nemen ze de tijd om dingen uit te leggen! Top!

Ik heb geen verbeterpunten.

van Overbeek

Uitstekende ervaring

Bij het installeren van een nieuwe hoekstopkraan heb ik nog even telefonisch contact gehad met warmteservice Tilburg. Ik werd vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Mijn vraag werd meteen... Bij het installeren van een nieuwe hoekstopkraan heb ik nog even telefonisch contact gehad met warmteservice Tilburg. Ik werd vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Mijn vraag werd meteen beantwoord.

Geen tips.

ANM meulesteen

Supper goed geholpen,door Rob Baijens tilburg

mijn grohekeukenkraan uit 2011 was de uitloop stuk,en warmteservice heeft hem opgestuurd naar grohe ,en is kosteloos gerepareerd,,,, SUPPER,,,,mijn dank ook naar warmteservice,,, ,Ad Meulesteen... mijn grohekeukenkraan uit 2011 was de uitloop stuk,en warmteservice heeft hem opgestuurd naar grohe ,en is kosteloos gerepareerd,,,, SUPPER,,,,mijn dank ook naar warmteservice,,, ,Ad Meulesteen Tilburg.

Scholte Aalbes

Donders

Kan zo niks bedenken

van Baardwijk

Uitstekende ervaring

Geen bijzonderheden, super service !