Productinformatie op de website

Kreuze

Goede ervaring

Goede info omtrent voortgang bestelling

Was nog best lastig om een paar convectoren op de site te vinden, deze staan onder de radiatoren wat toch een ander technisch principe is van warmte verspreiden. er zijn best veel convectoren met... Was nog best lastig om een paar convectoren op de site te vinden, deze staan onder de radiatoren wat toch een ander technisch principe is van warmte verspreiden. er zijn best veel convectoren met een vrij lange levertijd.

R Moolenaar

Goede ervaring

Ik wilde een design verwarming bijplaatsen en het bijzondere was de koppeling op een 4 punts verdeelpunt. Ik had de enige mogelijkheid om de verwarming aan te sluiten op een 22mm koppeling. Dankzij... Ik wilde een design verwarming bijplaatsen en het bijzondere was de koppeling op een 4 punts verdeelpunt. Ik had de enige mogelijkheid om de verwarming aan te sluiten op een 22mm koppeling. Dankzij de vriendelijke en deskundige hulp (inschuifknie en messing knel verloopstuk) is het uiteindelijk gelukt. Laat de strenge winter maar komen.

Nog niet echt

Sjaak

Uitstekende ervaring

Correcte en zeer snelle levering. Zeer vriendelijke bezorger.

Grote radiator 2800x400 werd door de chauffeur alleen bezorgd. Uit oogpunt van arbeidsomstandigheden zou dat met twee personenen dienen te gebeuren. Dit ondanks dat uw medewerker er geen enkele... Grote radiator 2800x400 werd door de chauffeur alleen bezorgd. Uit oogpunt van arbeidsomstandigheden zou dat met twee personenen dienen te gebeuren. Dit ondanks dat uw medewerker er geen enkele moeite mee leek te hebben.

de Vries

Redelijke ervaring

zowel aanschaffen van materiaal als verwijzen naar installateur

meer info over airco-systemen

loeve

prijs en levertijd

niet

Sepers

Uitstekende ervaring

Warm contact, snelle en persoonlijke benadering

erlings

Welts

Redelijke ervaring

Klantvriendelijkheid in Dordrecht zeer goed mag u trots op zijn

Heb product besteld mail gekregen waar ik het af kon halen , telefoontje gekregen met niet leverbaar,vandaar heb ik snelheid levering slecht ingevuld

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer Welts,
Beste meneer Welts,
Ik heb zojuist van de vestiging Dordrecht vernomen dat er op de website was aangegeven dat er gebeld moest worden voor beschikbaarheid van het product in plaats van rechtstreeks bestellen vanaf de website. Hierdoor kon het product helaas niet geleverd worden.
Onze excuses voor het ongemak.
Als u nog vragen heeft, hoor ik dit graag.
Bernedien van Warmteservice

Vrolijk

Uitstekende ervaring

Goede informatie op de website.

De afbeeldingen kunnen beter.

Veth

Uitstekende ervaring

Snelle reactie op onze order

Ik weet het niet.