8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

Goesten

Uitstekende ervaring

Meedenken met de te maken factuur en de snelheid van handelen waren super

phoelich

goed

smulders

Zeer snel geholpen.

geen.

van Ouwerkerk

Goede ervaring

breed assortiment

er werd niet gebeld dat de bestelling klaar lag

Melchers

Nee, is goed zo

Nee, houden zo!

KLEIN HOLKENBORG

Goede ervaring

serne

Matige ervaring

weinig

ik heb het product gekocht, en opgehaald, het bleek niet in orde en is terug gebracht. er was geen nieuwe aanwezig, en ik wacht nu al weken op een nieuwe

Leon

Uitstekende ervaring

Snelle levering. Duidelijke communicatie.

Bij het ophalen van de bestelling had een medewerker, in eerste instantie meer aandacht voor zijn beeldscherm dan voor mij. Overigens ben verder door de medewerker uitstekend geholpen. TIP:... Bij het ophalen van de bestelling had een medewerker, in eerste instantie meer aandacht voor zijn beeldscherm dan voor mij. Overigens ben verder door de medewerker uitstekend geholpen. TIP: begroet een klant bij binnenkomst en vertel hem dat die zo geholpen wordt.

van Breugel

Redelijke ervaring

Veel spullen aanwezig, weten waarover ze praten

Voor 16.00 uur besteld, binnen 3 werkdagen in huis komen ze niet na. De voorraad die op de site staat klopt niet met de werkelijkheid. Ook geen samenwerking tussen warmte service Den Bosch en... Voor 16.00 uur besteld, binnen 3 werkdagen in huis komen ze niet na. De voorraad die op de site staat klopt niet met de werkelijkheid. Ook geen samenwerking tussen warmte service Den Bosch en Eindhoven. Klant moet naar Eindhoven toe voor een bestelling gedaan bij Den Bosch.

Brok

Redelijke ervaring

Groot assortiment

Reageren op emails. Klant op de hoogte houden van status levering. Op website staat 1-3 werkdagen echter dit wordt niet gehaald