Productinformatie op de website

de Wijs

iets meer informatie bij de producten, terugspringen vanuit winkelmandje aat niet helemaal lekker.

Frank

Jos

Correcte snelle levering!

Ansems

Makkelijk, snel en goede service

Duidelijke website die goede suggesties geeft gebaseerd op de artikelen die al geselecteerd hebt. Snelle levering van de spullen. En prima retour beleid voor spullen die je toch niet nodig had.

Op de Website, als je een CV ketel aan het bestellen bent, krijg je ook een hele lijst met andere spullen er bij. Als je die aan het einde niet toevoegt aan je winkelmandje terwijl je nog meer... Op de Website, als je een CV ketel aan het bestellen bent, krijg je ook een hele lijst met andere spullen er bij. Als je die aan het einde niet toevoegt aan je winkelmandje terwijl je nog meer dingen nodig hebt die nog niet bij de CV spullen lijst stond. Ben je alles wat je geselecteerd hebt kwijt. Dit overkomt niet alleen mij, maar ook andere heb ik begrepen van de installateur die me hielp bij het bestelen. Kleine tip op met perfect te maken. Met vriendelijke groeten, Edgar

FdG

Goede produkten en goede service. Ze bespreken probleemsituaties met je, denken mee en hebben veelal goede oplossingen.

Is goed zo

Nvt

Steeghs

Snelle service mbt producten leveren

Snelle levering van product klantvriendelijkheid bij de afhaalbalie

Sanders

Airco besteld, dag erna al geleverd! Denken ook goed met je mee qua accessoires

Snelle levering, makkelijk besteld

Vinden de installatie vrij moeilijk door de engels instructie.

El Bdoury

Ik ben een instalateur van airco's en een electrisien.

Ze hebben alle materiaal om te installeren

Niks

Bexkens

Duidelijke website, groot assortiment, product voldoende op voorraad, na bestelling kon ik mijn bestelde product al snel op locatie ophalen, op de betreffende locatie locatie ben ik goed geholpen

Geen op of aanmerkingen, het hele proces van bestellen tot leveren/afhalen was uitstekend!!

Guus

Gemakkelijk besteld, bijna per omgaande producten beschikbaar. Deskundige informatie aan de balie.

Alles is prima, men neemt uitgebreid de tijd voor de klant.