Productinformatie op de website

ten Have

Dijkstra

van der Kraan

Duidelijke website!

Dat de optie verbeterpunten verplicht is om in te vullen :P

Tetteroo

de supersnelle levering

ik kreeg een mailtje dat de bestelling het opgehaald kon worden maar had in mijn bestelling thuisbezorging opgegeven. Na een enkel telefoontje werd dit alsnog keurig thuisgebracht.

Kaandorp

Uitstekende ervaring

Het product werd wat later geleverd. Maar ik werd goed geïnformeerd en er werd ook een alternatief aangeboden

geen, prima zo

Ik zou het niet weten

VD loos

Redelijke ervaring

nee

Na lang wikken en wegen en informeren heb ik eindelijk een verwarmingsketel gekocht.
Ik heb meerdere malen contact gehad hierover met Nefit en tijdens deze gesprekken een goed advies gekregen.
Mijn vorige ketel was ook een Nefit en deze is bijzonder goed bevallen maar was na ruim 20 jaar toe aan vervanging.

Op 21 september jl heb ik een Nefit trendline II aquapower plus HRC 30 gekocht bij de warmteservice in Alkmaar.(voor ruim 1800 euro!)
Uiteraard heb ik er een thermostaat bijgekocht.
Echter tot mijn grote verbazing zie ik deze week op de website dat er bij aankoop van dezelfde ketel een GRATIS Nefit easy thermostaat geleverd wordt.

Ik heb hierover contact opgenomen met Warmteservice met de vraag of zij iets voor mij konden betekenen.
(mij ook een thermostaat gratis doen toekomen)
Helaas kwam ik van een koude kermis thuis, er kon niets voor mij gedaan worden.
Ik ben hierover erg teleurgesteld en enigszins verbaasd.

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer van de Loos,
Bedankt voor uw e-mail. De actie betreft een landelijke actie vanuit Nefit zelf. Wij als Warmteservice worden vaak vlak van te voren geïnformeerd over dit soort acties....
Beste meneer van de Loos,
Wij kunnen in dit geval helaas u hierin niet tegemoet komen, omdat wij bij de levering van uw cv-ketel, geen ondersteuning van een gratis thermostaat vanuit Nefit hebben ontvangen.
Warmteservice

Driessen