Productinformatie op de website

Graven

Uitstekende ervaring

Telefonisch duidelijke uitleg gehad over product

Zoals verwacht, is alles zo gelopen zoals ik dacht.

lentjes

beschikbaarheid

bij veranderen leverdatum klant inlichten

Nijeboer

Uitstekende ervaring

Prettige samenwerking met de mannen in Arnhem

Het zou fijn zijn als de onderdelen van Henco op voorraad zouden zijn, maar gezien de geringe afname kan ik me ook wel weer voorstellen dat het er niet is...

Koppelaar

Goede ervaring

ik heb het bestelde artikel afgehaald na telefoontje, bleek niet te vinden, echter de aanwezige medewerkers hebben het uitstekend opgelost, complimenten daarvoor!

ik heb het bestelde artikel afgehaald na telefoontje dat het op voorraad was, echter bleek het niet te vinden. Derhalve mijn advies als je belt leg het eerst klaar dan weet je zeker dat het er is.

Beste meneer Koppelaar,
Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het ongemak, dit is niet de bedoeling. Gelukkig hebben de collega's uit Arnhem het goed opgelost! Tot ziens.

van der Linde

Redelijke ervaring

Goede prijs, duidelijke website

Ik zou op de hoogte gebracht worden over mijn bestelling. Na twee keer gebeld te hebben, heb ik mijn bestelling ergens anders gedaan. Dag later binnen.. En van warmteservice heb ik nog steeds niets... Ik zou op de hoogte gebracht worden over mijn bestelling. Na twee keer gebeld te hebben, heb ik mijn bestelling ergens anders gedaan. Dag later binnen.. En van warmteservice heb ik nog steeds niets gehoord??

Beste meneer van der Linde,
Beste meneer van der Linde,
Wat vervelend. Ik heb zojuist contact gehad met onze vestiging in Arnhem. De vestiging geeft aan u meerdere keren gebeld te hebben en ook uw voicemail te hebben ingesproken. Wellicht is er iets misgegaan bij het noteren van uw telefoonnummer.
Ik hoop dat we u in de toekomst toch nog een keertje mogen verwelkomen in een van onze 52 vestigingen.
Bernedien van Warmteservice

Jansen

Uitstekende ervaring

Top service van de verkoopmedewerkers in Arnhem. Mooi op tijd bellen voor elke update over de bestelling, informatie geven waar nodig, etc.

Meer informatie over de producten op de website. (Aanwezige accessoires bij spoelbak bijvoorbeeld, sifon moest los nabesteld worden)

Bosman

Goede ervaring

Direct na plaatsing order heeft Warmteservice contact opgenomen over de levering van het product.

Product voldoet absoluut niet aan de verwachting, maar dit staat los van de afhandeling van Warmteservice. Zou Warmteservice in dat opzicht dan ook niet aanraden indien je niet exact weet wat je... Product voldoet absoluut niet aan de verwachting, maar dit staat los van de afhandeling van Warmteservice. Zou Warmteservice in dat opzicht dan ook niet aanraden indien je niet exact weet wat je bestelt.

Beste mevrouw Bosman,
Kunt u mij uitleggen waarover u niet tevreden bent? U kunt mailen naar klantenservice@warmteservice.nl. Dan ga ik kijken of ik iets voor u kan betekenen.

Leenaarts

Goede prijs. Goede service

Reactie Warmteservice.nl:

Bedankt voor de positieve review!

Rohde

Goede ervaring

Klantvriendelijk , fout in levering snel en vriendelijk hersteld

te weinig ervaring om goed oordeel te geven

van Brink