Productinformatie op de website

de prijs

nee geen verbeterpuinten

oke

Uitstekende ervaring

Prettige en hulpvaardige manier van klantenservice.

Heeft u verbeterpunten of tips voor Warmteservice zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren?

Sas

Uitstekende ervaring

De snelheid en goede communicatie

Beunderman

Redelijke ervaring

Vriendelijk personeel. Ik vond het wel een goed punt dat ik de dag nadat ik de bestelling deed (online), werd gebeld door iemand van Warmteservice. Website was duidelijk maar niet up to date.

Het door mij bestelde product was niet leverbaar. De levertijd volgens de website luidde dat het leverbaar zou zijn binnen 3 tot 5 dagen. Dus: zorgen dat de website up to date is. En als er dan... Het door mij bestelde product was niet leverbaar. De levertijd volgens de website luidde dat het leverbaar zou zijn binnen 3 tot 5 dagen. Dus: zorgen dat de website up to date is. En als er dan gebeld wordt dat de bestelling is ontvangen en dat die afgehandeld gaat worden, zorgen dat de juiste informatie gegeven kan worden. Want we hebben 8 dagen gewacht tot er een telefoontje kwam en toen dat niet kwam, zelf maar geïnformeerd. En toen bleek het niet leverbaar en kon niet gegarandeerd worden dat het uiterlijk 19 mei opgehaald kon worden in de vestiging in Dordt. Dus moesten wij snel proberen of we het item elders wel konden krijgen op korte termijn en omdat dat niet lukte moesten we overschakelen naar een ander product. En dát was jammer... Ik zou Warmteservice wel aanbevelen maar ik zou erbij zeggen dat er expliciet geïnformeerd moet worden naar de levertijd. Een punt ter 'verzachting': andere websites maken zich ook schuldig aan het plaatsen van info over levertijden die niet klopt!

Beste mevrouw Beunderman,
Bedankt voor het plaatsen van de review. Onze excuses dat we het product niet tijdig bij u konden leveren. Ik geef uw kritiekpunt door aan de desbetreffende afdeling....
Beste mevrouw Beunderman,
Bernedien van Warmteservice

Melkert

Goede ervaring

Ietsje meer mark conform leveren. Website beetje pmslachtig zoeken.

Daphne van der Klei

Uitstekende ervaring

De levertijd is super! Kon het na een dag al ophalen of laten bezorgen. En dat je via een sms op de hoogte wordt gebracht is ook top!

Nvt.

Reactie Warmteservice.nl:

Bedankt voor de positieve review.

Erkelens

Uitstekende ervaring

N.a.v. Mijn bestelling werd ik een uur later gebeld met de mededeling dat het product in de winkel op voorraad was.

Geen, alles verliep keurig.

Reactie Warmteservice.nl:

Bedankt voor de positieve review!

Gooshouwer

Beste prijs

Bedankt voor de review!

Boon

????

????

Reactie Warmteservice.nl:

Bedankt voor de positieve review!