8.2/10
Productinformatie op de website

Steendam

Uitstekende ervaring

Info en prijs, snelheid

Vriendelijker personel, kreeg de indruk dat ik stoorde.

Winckers

Hofland

Redelijke ervaring

Ja informatie gedurende de leveringstermijn wordt sterk aanbevolen.

Ronald

Goede ervaring

Heeft u opvallende sterke punten van Warmteservice ervaren bij de aanschaf van uw product?

Heeft u verbeterpunten of tips voor Warmteservice zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren?

van woudenberg

Redelijke ervaring

mooie site en service desk werkt goed buiten gedeelte inbouw kraan wel bij jullie gekocht maar 4 tot 6 weken levertijd dus ik wacht nog wel even af

ja ik had een binnen gedeelte van een inbouwkraan besteld zou binnen een dag klaar liggen dat duurde 9 dagen dat was te lang en heb hem ergens anders moeten kopen 35 euro meer maar ik had hem wel... ja ik had een binnen gedeelte van een inbouwkraan besteld zou binnen een dag klaar liggen dat duurde 9 dagen dat was te lang en heb hem ergens anders moeten kopen 35 euro meer maar ik had hem wel meteen nu werd ik gebeld dat ik mn pakketjes nog moet op halen die ik vergeten was ik vertelde verhaal aan verkoper en die weet mij te vertellen dat ik effe langs moet komen om 7.50 euro verzend kosten moest komen betalen omdat nu hij het terug moet sturen .....? naar magezijn zal lekker zijn

van Eeuwen

vlot, vriendelijk

Verheul

Goede ervaring

Heren helpen je netjes en geven het ook toe als er iets verkeerd is/vergeten is. Super service

Niet vergeten te bellen als de spullen binnen zijn op de vestiging ;)

Koopman

Goede ervaring

Makkelijk besteld en snel beschikbaar!

Geen terugkoppeling over beschikbaarheid bestelling. Mijn bestelling bleek al een aantal dagen klaar te staan bij de vestiging, maar dat was niet gecommuniceerd. Bij bellen was vervolgens de... Geen terugkoppeling over beschikbaarheid bestelling. Mijn bestelling bleek al een aantal dagen klaar te staan bij de vestiging, maar dat was niet gecommuniceerd. Bij bellen was vervolgens de bereikbaarheid matig; waarschijnlijk door drukte in de winkel. Uiteindelijk wel goed geholpen.

Pietersma

Uitstekende ervaring

Uitstekende on line bestelmogelijkheid, ook van kleine onderdelen! Telefonisch en per email gemeld dat de bestelling kon worden afgehaald.

Neen.

van den Brink

Matige ervaring

Dat ik het kan ophalen in het filiaal in mijn woonplaats. Geen verzendkosten dus.

Nadat de indicatieve levertermijn was vestreken had ik nog niets gehoord. Na het filiaal te hebben gebeld, wist de medewerker ook niet waarom de bestelling nog niet binnen was. Hij zou hier de... Nadat de indicatieve levertermijn was vestreken had ik nog niets gehoord. Na het filiaal te hebben gebeld, wist de medewerker ook niet waarom de bestelling nog niet binnen was. Hij zou hier de volgende werkdag achteraan bellen. Het was beter geweest als ik pro actief op de hoogte gehouden word over de status van mijn bestelling. Bij het ophalen van de bestelling bleek wel het juiste product te zijn binnengekomen, maar was het product niet hetzelfde als het originele onderdeel. De medewerker verzekerde ons dat het wel zou passen. Nee dus. Medewerker aan de balie werd bovendien knap ongeduldig, omdat wij hier op dat moment al aan twijfelden. Maar ja, hij heeft kennis van zaken. Niet dus. Al met al veel verbeter punten m.b.t. klantvriendelijkheid en voorspelbaarheid levertijd.