Productinformatie op de website

Luinge

Goede ervaring

Proces van aflevering was prima. Goed overleg over aflevering.

De chauffeur kon de verwarming niet alleen uit de auto tillen en het was mij volstrekt NIET duidelijk dat er sjouwhulp moest zijn. Gelukkig was die stomtoevallig wel aanwezig, maar anders hadden we... De chauffeur kon de verwarming niet alleen uit de auto tillen en het was mij volstrekt NIET duidelijk dat er sjouwhulp moest zijn. Gelukkig was die stomtoevallig wel aanwezig, maar anders hadden we een probleem gehad. Dus ofwel volgende keer duidelijk aangeven dat aflevering bestaat uit een voorgereden auto waar je het zelf uit moet tillen, of een chauffeur met iets meer spierballen regelen.

Korver

snelle service,scherpe prijs

bij mij is alles prima gegaan

Zonneveld

Uitstekende ervaring

Communicatie is uitstekend. Snelle respons op vragen via de chat.

In dien mogelijk een opgave van levertijden voordat de bestelling definitief wordt

Greuter

Uitstekende ervaring

De informatie op de website is heel erg uitgebreid. Ik zocht een wastafelkraan. Er is niet alleen een keuze uit een enorm aantal kranen, maar ook de bijgaande informatie is perfect (o.a. maten,... De informatie op de website is heel erg uitgebreid. Ik zocht een wastafelkraan. Er is niet alleen een keuze uit een enorm aantal kranen, maar ook de bijgaande informatie is perfect (o.a. maten, afmetingen, installatieadviezen). Ook bestelgemak, snelheid van levering en de vakkennis van de medewerkers is prima.

Er schiet mij niet zo gauw iets te binnen. Welllicht als ik vaker iets besteld heb......

Smits

X

X

de waard

zeer goede service

ik zou niet weten wat. uitsekende hulp en snelle service.

Sijswerda

Uitstekende ervaring

Snelle beschikbaarheid van het bestelde artikel

Geen op dit moment

Bronkhorst

Uitstekende ervaring

Een hele overzichtelijke website en het bestellen was een fluitje van een cent. Normaal gesproken beoordeel ik niet met uitstekend want dat zou betekenen dat er niets te wensen over blijft. In dit... Een hele overzichtelijke website en het bestellen was een fluitje van een cent. Normaal gesproken beoordeel ik niet met uitstekend want dat zou betekenen dat er niets te wensen over blijft. In dit geval is dat naar mijn mening ook echt zo.

Geen tips. Zie boven