Productinformatie op de website

Monique

Zeer goede service, snelle levering. Abusievelijk het verkeerde product besteld, werd zonder morre teruggenomen en omgeruild voor het juiste. Top!

Snelle service, klantvriendelijk, klantgericht, goede info.

Geen.

Veen

Vriendelijk personeel, goede kennis personeel,

van Duijn

Tja.....levering zou langer duren dan op de site stond, is netjes voor gebeld. Dag van levering ook netjes op de afgesproken tijd. Alleen verkeerde geleverd. De geleverde radiator had de verkeerde... Tja.....levering zou langer duren dan op de site stond, is netjes voor gebeld. Dag van levering ook netjes op de afgesproken tijd. Alleen verkeerde geleverd. De geleverde radiator had de verkeerde kleur. Ik moest volgens de bezorger bellen naar de warmteservice in mijn woonplaats. Heb deze gebeld en ik zou teruggebeld worden. Moet nog gebeuren, dus kan nog niets zeggen over de afhandeling hiervan.

Gemakkelijk te bestellen, duidelijke info op de site. Bezorging netjes en op de afgesproken tijd.

Beter bereikbaar telefonisch en een snellere reactie.

Kavak

Jenner

Correct en zakelijk ,gelijk gereageerd op mijn telefoontje of er nog een warmtepomp beschikbaar was.Daarna deze voor mij apart gezet.Ik heb hem de volgende dag opgehaald na een autorit van 1 1/2 uur... Correct en zakelijk ,gelijk gereageerd op mijn telefoontje of er nog een warmtepomp beschikbaar was.Daarna deze voor mij apart gezet.Ik heb hem de volgende dag opgehaald na een autorit van 1 1/2 uur .Vriendelijk aan de balie geholpen en de warmtepomp in mijn auto gezet.Aangeboden gebruik van de wc en koffie automaat alvorens de reis terug te aanvaarden, dus helemaal top.

Oog voor de klant

weet niet

Eric

Bestelling prima gegaan en communicatie vanuit Warmteservice is erg goed als er iets wijzigt.

Communicatie is erg goed.

Levertijd op website niet helemaal correct.

van Dijk

Bij een bestelling, goede terug koppeling en een nette snelle levering.

Zoals omschreven.

Geen idee.

Bielderman

Vriendelijk alleen klopte de levertijd op de site niety met de werkelijkheid

Goede website met goede info. Ook snel telefonische terugkoppeling over de grote bestelling

Beterre info over de levertijd vooraf zou fijn zijn

van Beek

Werden in eerste instantie prima geholpen, maar we kregen spullen mee die we niet besteld hadden en advies klopte ook niet. Bij het terugbrengen vd verkeerde spullen kon er geen excuus vanaf. Dat... Werden in eerste instantie prima geholpen, maar we kregen spullen mee die we niet besteld hadden en advies klopte ook niet. Bij het terugbrengen vd verkeerde spullen kon er geen excuus vanaf. Dat laatste vond ik erg jammer.

Snel geholpen

Geef je excuus als je verkeerde spullen hebt meegegeven want het gaf ons verlof ongemak

van Wijngaarden

Prima ervaring. Warmteservice heeft veel moeite gedaan om mijn order versneld uit te leveren.

Door de slechte levering van de materialen vanmijn bestelling heeft Warmteservice vanuit verschillende locaties toch mijn materialen op tijd geleverd.