8.2/10
Productinformatie op de website

Verkaik

Vriendelijke personeel en goede service.

klantvriendelijk en meedenkend personeel

op dit moment geen, hopelijk blijft het zo.

V wel

Werkelijk uitmuntende service!! Deze 2 slimme zeer hulpvaardige jongens tackelden met luchtigheid en humor binnen no time een lastig probleem, waar anderen niets mee konden. En niets voor... Werkelijk uitmuntende service!! Deze 2 slimme zeer hulpvaardige jongens tackelden met luchtigheid en humor binnen no time een lastig probleem, waar anderen niets mee konden. En niets voor gerekend!!😱Bjorn en Jessy, onwijs bedankt lieve toppers! Jullie maken het verschil in deze maatschappij!!

Zeer hulpvaardig en oplossingsgericht

Verdonk

Snelle correcte handeling

Goed contact

facturatie vanuit Warmteservice centraal, niet per vestiging en dat er daarom geen uitwisselbaarheid is.

Mich

Goed contact, vriendelijke medewerken bij het ophalen.

Ligtenberg

Erg prettig, goed de tijd genomen om mij te helpen ondanks drukte in de winkel. Hele practische adviezen en zorgvuldig meegedacht met besteltijden.

Informatie voorziening, klantgerichtheid, experts

Bas

Perfect. Als ik niet precies weet wat ik moet hebben, hebben ze altijd het juiste advies. Enig

Kennis en service in de vestiging

Iets ruimere productinformatie op de site. Het is nu prima voor de prof, maar ik ben een semi kenner en dan zoek ik de uitgebreide info vaak ergens anders op.

Raven

van Renswoude

Goede service en info en vriendelijk meedenkende personeel

??

Loman

Goede kennis en assistentie altijd vriendelijk en bekwaam.

Vriendelijkheid kennis assortiment

Ondaks dat zaken niet meer te krijgen zijn kan je nog wel selecteren op de site.

Schuurman

Viel dit keer tegen, de bestelling liet (te) lang op zich wachten.

Bestelling

Informeren klanten duidelijker over de langere wachttijden, ook na de bestelling EN betaling. Denk eens aan in de rij staan bij Schiphol zonder info over de wachttijden. Mijn project had hierdoor... Informeren klanten duidelijker over de langere wachttijden, ook na de bestelling EN betaling. Denk eens aan in de rij staan bij Schiphol zonder info over de wachttijden. Mijn project had hierdoor een paar weken vertraging, t.o.v de levertijd info op de site. Handig als ik info over het verloop en de verwachte levering krijg.