8.2/10
Productinformatie op de website

Nuijt

Zaterdag 11 februari 2 bestellingen geplaatst bij vestiging Naarden. Maandag 13 februari ontving ik om 07:46 uur een e-mail dat bestelling klaar staat. Om 14:20 uur was 1 bestelling gereed en de... Zaterdag 11 februari 2 bestellingen geplaatst bij vestiging Naarden. Maandag 13 februari ontving ik om 07:46 uur een e-mail dat bestelling klaar staat. Om 14:20 uur was 1 bestelling gereed en de bestelling met 6 verschillende artikelen niet gereed. Voor een koperen buis van 1 meter werd een lengte van 96 cm geleverd. Ook was de afhandeling erg traag van een bestelling bij vestiging Amersfoort op 22 februari. Ik bestelde om 12:35 uur 2 Danfoss thermostaatknoppen. Om 14:40 uur had ik nog geen melding ontvangen dat de bestelling gereed lag . Ik was daar in de buurt en ben toch maar naar de vestiging Amersfoort gegaan. Met de opmerking dat mijn bestelling nog maar net binnen was (meer dan 2 uur eerder geplaatst) werd mij bestelling alsnog gepickt. Ik ben niet gewend van Warmteservice dat bestellingen zo traag en onzorgvuldig afgehandeld worden.

Groot assortiment op veel plaatsen in mijn omgeving verkrijgbaar

Sneller en accurater reageren bij afhaalorders.

Pijper

Altijd goed

Veel op voorraad, meestal binnen dag geleverd

Mis soms vakkennis

van Daalen

Online aankoop van thermostaat. Zelf opgehaald bij lokale warmteservice

goede info tijdens bestelproces

bij afleveren verkeert produkt meegegeven. Kon wel prima worden omgewisseld.

Vermeulen

Heb een cv combi ketel gekocht en zelf (heb zelf ruim 40 jaar in de verwarming gewerkt) aangesloten en wil de garantiekaart activeren maar dat lukt niet omdat ik geen installateur ben. Had dat niet... Heb een cv combi ketel gekocht en zelf (heb zelf ruim 40 jaar in de verwarming gewerkt) aangesloten en wil de garantiekaart activeren maar dat lukt niet omdat ik geen installateur ben. Had dat niet beter door jullie gemeld kunnen worden. Nu heb ik geen garantie op mijn toestel.

Goede communicatie en snelle reactie

Beter informeren omtrent garantie van cv ketel o.a.

van den Heuvel

Uitstekend

Makkelijk bestellen en betalen.

Niezing

vd Burgwal

Ik ben zeer tevreden.

Snel de juiste producten geleverd met een nette bezorger.

Geen.

de Lange

Bestelling per webshop gedaan. Volgende dag afhalen bij vestiging Amersfoort. Bleek echter een duidelijk gebruikt exemplaar te zijn. Direct opgelost door de medewerker en de volgende dag lag een... Bestelling per webshop gedaan. Volgende dag afhalen bij vestiging Amersfoort. Bleek echter een duidelijk gebruikt exemplaar te zijn. Direct opgelost door de medewerker en de volgende dag lag een nieuwe klaar. Correct afgehandeld.

klantgericht, ruim aanbod, conforme prijzen.

een zichtbaar gebruikt product zou niet in de schappen mogen liggen

Zaremba

Het telefonisch contact met jullie is altijd prettig. Maar het feit dat Ik niet proactief geïnformeerd wordt dat de levertijd is veranderd naar meer dan twee maanden vind ik kansloos. Ik heb zitten... Het telefonisch contact met jullie is altijd prettig. Maar het feit dat Ik niet proactief geïnformeerd wordt dat de levertijd is veranderd naar meer dan twee maanden vind ik kansloos. Ik heb zitten wachten op niks, totdat ik zelf belde en hoorde dat de levering is uitgesteld

Prima website, mooi product aanbod, vriendelijk en kundig personeel

Klant informeren wanneer blijkt dat de levering langer duurt dan aanvankelijk geschetst

Treur

Niks op aan te merken.

Niks op aan te merken.

Voor klanten die iets komen kopen of afhalen een service geven tav parkeren. Dat is soms een drama