Productinformatie op de website

Klaas

Levering van hele order wordt uitgesteld omdat 1 product niet voorradig is.

levering order ondanks er een product niet aanwezig is. de rest gewoon naleveren indien weer aanwezig is.

Klant

Zeer positief

Zeer vakkundig

Als iets niet snel te leveren is dan verwacht ik dat er contact met je wordt opgenomen en niet dat als het erg lang duurt je zelf persoonlijk naar het bedrijf gaat het dan met enige bijbetaling wel... Als iets niet snel te leveren is dan verwacht ik dat er contact met je wordt opgenomen en niet dat als het erg lang duurt je zelf persoonlijk naar het bedrijf gaat het dan met enige bijbetaling wel snel geleverd kan worden dit had ik dus vanuit het bedrijf verwacht voor zo’n oplossing

Vos

Niets op aan te merken

snelheid

zo door gaan

Heijenga

Graag een snellere reactie op emails, ik heb een beschadigd zonnepaneel ontvangen.Helaas nog geen enkele reactie op mijn email ontvangen.de medewerkers in Veendam zijn erg aardig , daar was ik eerst... Graag een snellere reactie op emails, ik heb een beschadigd zonnepaneel ontvangen.Helaas nog geen enkele reactie op mijn email ontvangen.de medewerkers in Veendam zijn erg aardig , daar was ik eerst naar toe gegaan met de klacht over het ontvangen beschadigde zonnepaneel.

Website

Aftersales kan beter

Boekholdt

Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke instructie

Prijs

Prins

Slechte communicatie. Ik werd op geen enkele manier op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling

Communiceren met je klanten

van der Wal

Vlot en goed geholpen

Schouten

Uitzonderlijk goed

Kundig personeel, Verzorgde winkel, Goede hulp.

Yvonne

Goed. Vlotte levering

Scherpe prijzen. Vlotte levering

Marinus

Fijne overzichtelijke website en duidelijk bestelproces. De IT lijkt goed op orde! Tevens erg vriendelijk personeel en behulpzaam. Top levering thuis.