Productinformatie op de website

van de Ven

Ik kan Warmteservice (Blerick) iedereen aanbevelen! Top service! Van mij zou dit bedrijf echt een ‘warme douche’ verdienen.

Klantvriendelijkheid! Meedenkend en oplossingsgericht.

Op de website mag beter aangegeven worden wanneer iets geleverd wordt en of iets op voorraad is.

Nn

Heb het heel slecht ondervonden heb op internet wat besteld en zou de volgende dag geleverd worden en dat is helaas niet gebeurd dat kon pas 4 dagen later daarmee heb ik een Chaffeur op moeten... Heb het heel slecht ondervonden heb op internet wat besteld en zou de volgende dag geleverd worden en dat is helaas niet gebeurd dat kon pas 4 dagen later daarmee heb ik een Chaffeur op moeten sturen en nog meer kosten en tijd gekost

Internet site aanpassen voor levering

r v

Vriendelijk en deskundig

veel voorraad en korte besteltijd

Poels

Baartman

Normaal gesproken ben ik altijd tevreden over de service in Venlo Ik kom er regelmatig en wordt ook altijd goed geholpen Maar met mijn laatste 2 orders: vo 2300896752 en vo 2300909542 laat dat te... Normaal gesproken ben ik altijd tevreden over de service in Venlo Ik kom er regelmatig en wordt ook altijd goed geholpen Maar met mijn laatste 2 orders: vo 2300896752 en vo 2300909542 laat dat te wensen over De levertijd zou - 2 weken zijn we zijn nu meer dan een maand verder en ik weet eigenlijk nog niks over de levering Ze zouden mij deze week informeren hoe het ervoor staat maar de week is bijna om en ik ben nog niks wijzer!!!

Bestellingen altijd correct En ook snel Op de laatste na

Cox

Hendriks

Snelle goede en duidelijke communicatie

Görtz

Ben er vriendelijk geholpen

vriendelijk mensen achter de balie. factuur per e-mail dus geen onnodige printwerk / papierverspilling

Heoijmakers

Aankoop van wastafelkraan. Mijn vraag via de chat was: hoe koppel ik dit aan een bestaande waterleiding? Het antwoord dat ik kreeg vertrouwde ik niet helemaal. Na controle van mijn mijn situatie heb... Aankoop van wastafelkraan. Mijn vraag via de chat was: hoe koppel ik dit aan een bestaande waterleiding? Het antwoord dat ik kreeg vertrouwde ik niet helemaal. Na controle van mijn mijn situatie heb ik alleen een kraan besteld via de webshop. Bij afhalen heb ik de medewerker aan de balie gevraagd hoe ik de kraan aan de waterleiding aan moest sluiten. Hij bekeek de foto van mijn situatie en zei: Oh dan moet dit onderdeel hebben en haalde het meteen op. Dus advies via de webshop chat was niet goed en verliep moeizaam. De medewerker in het filiaal gaf een prima advies.

vriendelijk en behulpzame medewerker balie en gaf mij een goed advies.

het advies via chat van de webshop, verloopt moeizaam, gaat langzaam, was verkeerd. Ik zal nooit meer chatten maar eerder bellen. Verder was de product informatie bij het product niet helemaal... het advies via chat van de webshop, verloopt moeizaam, gaat langzaam, was verkeerd. Ik zal nooit meer chatten maar eerder bellen. Verder was de product informatie bij het product niet helemaal uptodate. Het was wel een kraan met meerdere uitvoering. Ik heb het idee dat oudere en nieuwe varianten op een hoop gelegd worden.

v.d.Venne

Normaal een goede ervaring.

Het bleek dat bij mijn bestelling 1 onderdeel niet meteen leverbaar was. Een bericht hierover zou wel op zijn plaats zijn geweest. Nu moest er achteraan gebeld worden.