Productinformatie op de website

Bees

Klantvriendelijkheid is goed. Echter heb nu een garantiegeschil met Flamco. En dit valt me toch tegen. Waar jullie con-collega’s bij eenzelfde lekke expansievat gewoon zelf garant staan. Dus dat zij... Klantvriendelijkheid is goed. Echter heb nu een garantiegeschil met Flamco. En dit valt me toch tegen. Waar jullie con-collega’s bij eenzelfde lekke expansievat gewoon zelf garant staan. Dus dat zij met Flamco in conclaaf gaan en het geld gewoon terugstorten. Moet ik eerst een antwoord van Flamco afwachten. Daar heb ik me zeer over verbaasd en eigenlijk nog steeds.

Gemak

Garantie gevallen ( zie tekst)

ter Bekke

Uitstekend, geen negatieve opmerkingen.

Alles perfect uitgevoerd

Ga zo door.

Rob K

Goede adequate service. Aanvankelijk vertraging van levertijd. Dit was niet op de site vermeld. Werd hierover onmiddellijk telefonisch geïnformeerd met de te verwachten levertijd. De radiator kwam... Goede adequate service. Aanvankelijk vertraging van levertijd. Dit was niet op de site vermeld. Werd hierover onmiddellijk telefonisch geïnformeerd met de te verwachten levertijd. De radiator kwam tot mijn grote verrassing sneller dan verwacht.

telefonische benadering n.a.v. levertijd. Via chat makkelijk te bereiken.

actualiteit van levertijden

S

Uitstekend

scherpe prijs, snelle levering, goed contact

Vos

Goederen keurig geleverd

Top, goede en snelle service. Communicatie na de bestelling over mogelijke leverdatum was perfect?

Snelheid
Communicatie
Levering

Bijen

Klantgericht, kwaliteit, personeel met kennis.

Veel kennis

Oosterloo

Nijmeijer

Goede en snelle levering, klanten service is ook top

Bijna alles

Sommige producten hebben geen beschrijving. Hier staat dan al een tijdje bij dat eer een beschrijving bij komt maar dat is er na een langere periode nog niet op

Smit