8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

Jan

Kundige aardige behulpzame mensen.

Kundige behulpzame mensen

.product kwaliteit. Prijzige Villeroy en Boch toilet lekte en was slecht afgemonteerd. Passing reservoir en pot matig.

van Rongen

Prima service, fijne mensen

Klantvriendelijkheid en vakkennis

Swinkels

Bedrijf met veel ervaring. Altijd het juiste advies, nooit denken in moeilijkheden of dat iets niet kan maar altijd in oplossingen!

Denken in oplossingen, goede hulp, veel ervaring, juiste advies, vriendelijk.

Soms is het erg druk en moet je lang wachten. Wellicht voor mensen die enkel dingen komen afhalen en geen vragen hebben hiervoor een oplossing te verzinnen? Denk aan een tablet waar je bijvoorbeeld... Soms is het erg druk en moet je lang wachten. Wellicht voor mensen die enkel dingen komen afhalen en geen vragen hebben hiervoor een oplossing te verzinnen? Denk aan een tablet waar je bijvoorbeeld enkel kunt aangeven wat je wilt komen afhalen. Geen idee of dit een oplossing is, ik verzin maar wat :)

B

Ik kreeg mijn bestelling voor mij te laat binnen. Daarbij bestel ik 3 lengtes van 5 meter roodkoper rond 15 en krijg ik er maar 2 lengtes en twee korte stukken ipv 1x 5 meter???? Deze levering dus... Ik kreeg mijn bestelling voor mij te laat binnen. Daarbij bestel ik 3 lengtes van 5 meter roodkoper rond 15 en krijg ik er maar 2 lengtes en twee korte stukken ipv 1x 5 meter???? Deze levering dus niet tevreden.

Bij bestellen ziet het er prima uit

Leverdatum ga je uit van een paar dagen maar duurt meer als 1.5 week niet echt prettig geweest bij mij

Ikke

Snelle service

Hacking

Goeie behandeling

goed advies

Hendrikx

Beckers

Goede ervaringen met Warmteservice zowel eerder zakelijke als nu particuliere diensten. Goede service bekwaam personeel.

Alles is mogelijk

Vaak te druk. Lange wachttijden

van Schijndel

Geen prettige ervaring.mail ontvangen uw artikelen staan klaar.kom je daar zijn er geen artikelen. en je moet er ontzettend lang wachten.

snellere bediening in winkel

Venner