Goede ervaring
Website
Status bestelde producten weergeven
Website
Status bestelde producten weergeven
Artikel was niet meer leverbaar, we zijn hier netjes twee dagen na plaatsen van de order over gebeld. Zeer netjes afgehandeld.
nee, tot op heden niet.
niet specifiek
niet specifiek
web site
niet zoek raken van kleine zakjes
Snelle reactie en levertijd. Goede persoonlijke service (telefonische bevestiging na bestelling). Aflevermogelijkheden.
Geen opmerkingen.
Kwaliteit van de producten en opgave bijbehorende producten
Groot deel van de prijzen (bijvoorbeeld de knelfittingen en thermostatische radiatorkranen) zijn aanzienlijk duurder dan bijv. Toolstation
Bij vragen altijd adequaat antwoord.
Bestelling liep intern fout: volgens webstek elders op voorraad maar het duurde ruim een week voor het kwam.
Ze zijn bereid om artikelen snel via andere filialen te bestellen. Filiaal Leiden heeft mij in oktober ook juist geadviseerd over een vloerverwarming van 1500 euro en mij deze ook verkocht.
Filiaal Leiden zegt een kachelpijp te hebben liggen. Als een halve week later de bestelling compleet is, blijkt dat ze de kachelpijp toch niet hebben. Filiaal Alphen maakt het nog bonter Op de...
Beste meneer Wolters,
Bedankt voor uw review. We hebben de review doorgestuurd aan de vestigingen Leiden en Alphen. We hopen dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren.
Met vriendelijke...
Infoarmatie op de site en prijs
Op de site staat aagegeven dat je gebel wordt zo gauw als het product binnen is.Toen ik zelf belde na twee dagn bleek het product al binnen te zijn , zonder dat ik gebeld was.
GOEDE INFORMATIE. SNELLE SERVICE.
Neen