Productinformatie op de website

Miranda

Twee gegalvaniseerde regenkappen besteld ... Goed geprijsd en snel geleverd!

Goede prijs, snelle levering

Mark

Prima service en communicatie

Duidelijkheid over voorraad

Snelheid in levering via post

van der Linde

son

Erg positief. perfect geholpen via een chat.

goede servicedesk. helpen je echt

zet de levering in de web applicatie niet standaard op 'afhalen'.

Vos

Hier hebben wij rioleringsbuis besteld maat 125mm die onze groothandel niet verkoopt. dit op zich is al een pluspunt? alles ging online en lag netjes klaar om af te halen nadat we een mailtje hadden... Hier hebben wij rioleringsbuis besteld maat 125mm die onze groothandel niet verkoopt. dit op zich is al een pluspunt? alles ging online en lag netjes klaar om af te halen nadat we een mailtje hadden ontvangen.

duidelijk en snel

van der Linden

Geen problemem.

Snelle levering.

Geen tips.

Van Hooff

Netjes op tijd afgeleverd

Vorige vraag spreekt voor zich

Niets

Doehetzelver

Altijd goede ervaringen met Warmteservice. Niet alleen in advies en de produkten die je er aanschaft. Maar ook de after-sales support is gewoon goed. Ook voor het meest pietluttige onderdeeltje doen... Altijd goede ervaringen met Warmteservice. Niet alleen in advies en de produkten die je er aanschaft. Maar ook de after-sales support is gewoon goed. Ook voor het meest pietluttige onderdeeltje doen ze moeite voor je.

Alles

Nog geen kunnen verzinnen

Goede prijs kwaliteit

balie medewerkers met kennis

van der Linden

Er wordt goed meegedacht en dat is heel fijn.

Prijs/kwaliteit verhouding en assortiment. Zelfs bij producten die niet in het assortiment zitten wordt meegedacht.

Online beter aangeven dat per vestiging andere openingstijden gelden. Ik was zaterdag een week geleden naar Tilburg gereden omdat mijn artikel daar op voorraad was, en belandde voor een gesloten... Online beter aangeven dat per vestiging andere openingstijden gelden. Ik was zaterdag een week geleden naar Tilburg gereden omdat mijn artikel daar op voorraad was, en belandde voor een gesloten deur. Het was ivm corona dicht maar winkels in Eindhoven en Helmond waren open.