Productinformatie op de website

ten zijthoff

Matige ervaring

wanneer u levering op een afgesproken datum toezegt en vervolgens tot twee keer toe de levering moet verzetten, lijkt me dat nogal een zwaktebod. - wanneer een klant nadrukkelijk vraagt om levering... wanneer u levering op een afgesproken datum toezegt en vervolgens tot twee keer toe de levering moet verzetten, lijkt me dat nogal een zwaktebod. - wanneer een klant nadrukkelijk vraagt om levering door iemand die het apparaat ook kan uitleggen en vervolgens niet alleen de leveringsdatum tot twee keer toe verzet wordt maar ook wordt medegedeeld dat er niemand is die het apparaat kan uitleggen dan moet u toch echt iets aan uw marketing gaan doen.

Beste meneer ten Zijthoff,
Beste meneer ten Zijthoff,
Onze excuses voor het ongemak. Ik heb zojuist contact gehad met de vesting Tilburg. De vestiging gaf aan dat er helaas wat vertraging zat in de levering van de airco en dat deze daardoor pas donderdag in de namiddag geleverd kon worden. We vinden het jammer dat we de airco niet alsnog 's avonds bij u mochten afleveren. We hopen dat we in de toekomst de mogelijkheid krijgen om uw mening over Warmteservice bij te stellen.
Bernedien van Warmteservice

Smets

alles oke

alles oke

van Geffen

Uitstekende ervaring

Nabellen of alles goed was doorgekomen na een internet storing.

Schimmel

(Bewerkt)

Zeer positieve ervaring, aanrader!

Prima service, zelfs met een beter voorstel gekomen!

van der Lee

Hoppener

Geerts

Uitstekende ervaring

de tijd die men neemt voor een klant bijvoorbeeld bij afhalen van de produkten

de tijd die men neemt voor een klant bij afhalen van produkten is meteen ook een minpunt als je de tweede of derde klant bent in de winkel en er staat maar

Reactie Warmteservice.nl:

Bedankt voor de review! We doen ons best om al onze klanten zo goed en spoedig mogelijk te woord te staan.

van Tatenhove

Uitstekende ervaring

telefonisch contact dat alles binnen was en om afspraak te maken om op te halen

meer informatie op website bij productbeschrijvingen. Soms lijkt er meer omschrijving te zijn, maar zodra je op meer informatie klikt, krijg je juist minder te zien

Bedankt voor de review!

van Boxtel

goede informatie

bij het afhalen vond ik het een beetje rommelig , er stonden 3 medewerkers te praten achter de balie maar niemand vond het nodig om te helpen

Beste meneer van Boxtel,
Bedankt voor het plaatsen van de review. Ik ga uw verbeterpunt doorgeven aan de vestiging.

ooijen

Goede ervaring

Klantvriendelijkheid en gelijk je artikel op zoeken en bestellen

Als er een artikel is besteld en dan verkeerd is dan toch retour kan wat nu niet is en dat is jammer

Beste meneer Ooijen,
Bedankt voor uw positieve review. Voor vragen over retouren wil ik u graag verwijzen naar warmteservice.nl/retouren
Bedankt.