Goede ervaring
Betaalgemak via I-Deal.
Nee, service is goed.
Betaalgemak via I-Deal.
Nee, service is goed.
Ik heb voor het eerst bij jullie besteld en dit is mij uitstekend bevallen goede informatie over het product en de spullen die ik nodig had om dit aan te sluiten.
Voor mij lekker dichtbij
Bij vestiging Amersfoort kwam de rooklucht mij tegemoet doordat er kennelijk vlak achter de balie en in een niet afgesloten ruimte wordt gerookt.
Overzichtelijkheid van de producten en klantvriendelijkheid
n.v.t.
Klant vriendelijk
Internet site zal wat sneller kunnen.
Er werd vriendelijk gebeld dat het bestelde niet meteen leverbaar was; levering in week 1 werd beloofd
Er is nog niets geleverd. Dat is voor verbetering vatbaar.
Beste meneer de Jong,
Ik heb net contact gehad met de vestiging Amersfoort en die vertelde mij dat u het product vandaag heeft opgehaald. Er zat vertraging in de levering van het product van de...
Bij het afhalen van het product aan de vestiging hebben de medewekers mij prima geholpen met info en suggesties
Meer info over het verloop van de aflevering
De bestelling via internet ging voorspoedig. Jammergenoeg pastte de thermosstaat niet bij de Nefit en moest ik terug naar de winkel. Daar kon ik de thermosstaat niet meer terug geven en wilde/kon...
Meer service om te helpen chequen of het apparaat goe di en niet keihard van: ik neem het niet meer terug. Daar sta je dan.
prima service en duidelijkheid
nee