Productinformatie op de website

de Boer

Matige ervaring

Nee.

Ik zou winkel opener opzetten. Waarom zo'n grote balie met van die zakelijke mannen erachter.

Bouma

Uitstekende ervaring

Het mailtje met als titel -is alles naar wens ?- stel ik zeer op prijs.

Huijsmans

Uitstekende ervaring

Zeer makkelijk om te bestellen

Er is geen verbetering nodig.

Van Toorn

Redelijke ervaring

Mooie overzichtelijke website

Beter communiceren over artikelen die niet op voorraad zijn. Bestelling kon niet in 1x geleverd worden. Ik stelde voor alles in 1x te leveren, daarna kwam alleen de wc pot en de rest was... Beter communiceren over artikelen die niet op voorraad zijn. Bestelling kon niet in 1x geleverd worden. Ik stelde voor alles in 1x te leveren, daarna kwam alleen de wc pot en de rest was 'vergeten'

Meun

Uitstekende ervaring

De snelheid en op de hoogte houden van de klant

Niks

Online klant

Ik heb twee keer online materialen besteld, en bij de keer ging er iets fout. Het eerste keer ging het over de leverdatum.
Ik was gebeld, dat ze mijn bestelling komen leveren. Van mijn werk...
Ik was gebeld, dat ze mijn bestelling komen leveren. Van mijn werk vrij gevraagd, hele dag wachten, niets. Na telefonisch contact een nieuw leverdatum afgesproken. Deze keer was ik wel gebeld op de dag van levering, dat het toch niet door ging. Pas op het derde leverdatum kreeg ik mijn bestelling.
Bij mijn tweede bestelling ging ik na 7 weken aan de bel trekken, waarna na een week mijn bestelling kwamen leveren. Tot mijn grote verbazing merkte ik, dat een onderdeel voor een badwand verkeerd was geleverd. Ik heb toen gebeld erover, want op de orderbevestiging van het bedrijf stond duidelijk het door mij bestelde artikel. Een medewerker zou het uitzoeken, en inderdaad na een kwartiertje belde hij terug. Hij vertelde, dat het leveren van een andere artikel met ons in overleg is gebeurd, wat absoluut niet waar is! We zijn nooit benaderd, niet telefonisch en niet via mail.
Voor een andere artikel is er een hogere prijs verrekend dan in het orderbevestiging, ook zonder overleg.
Fouten maken is menselijk, maar je eigen fout in de schoenen van de andere te schuiven vind ik heel onprofessioneel.

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer/mevrouw,
Beste meneer/mevrouw,
Allereerst onze excuses voor het ongemak. Ik heb zojuist met de vestiging Zwolle gesproken. De vestiging heeft contact met u gehad. Ook vertelde de bedrijfsleider dat jullie tot een oplossing zijn gekomen. Fijn om te horen. Nogmaals, we vinden het erg vervelend hoe dit is gelopen.
Bernedien van Warmteservice

witwerts

Handig en snel

Zijn niet van toepassing bij mij alles was goed

Scholtens

Goede ervaring

kon het de volgende dag al halen

goed geholpen op web site en in de winkel

van den Essenburg

Goede ervaring

Duidelijke informatie

Geen.

Berfelo

Uitstekende ervaring

Alles was prima! Op een radiator Dirk had uitgezocht zat een lange levertijd. Warmte service heeft me een vergelijkbare radiator voorgesteld met een korte levertijd!

Voor een doe het zilver als ik, zou het fijn zijn als ze vragen wat precies de bedoeling is zodat ze eventueel tips kunnen geven voor installatie.