Productinformatie op de website

schenkbouw

Product prima alleen de manier waarop het verzonden wordt slaat helemaal nergens op !
paket hoogte van de bestelling _65 cm
in een doos van 1,1mtr hoog vol met oud karton (lekker...
paket hoogte van de bestelling _65 cm
in een doos van 1,1mtr hoog vol met oud karton (lekker makkelijk om zo van je zooi af te komen )
ik laat dit zwaar meewegen in de beslissing om hier ooit nog een te bestellen.
ik moet toch zeker niet jullie afval afvoeren ,kan niet de bedoeling zijn van dit. wij moeten ook betalen om karton af te voeren.

snelle levering

verpak de orders gewoon op een normale manier .niet een zin groot mogelijke doos met een klein paketje ,en zoveel mogelijk oud karton .gaat er bij mij niet in...........

W.Young

In 1 woord prima!

Bart D.

Zeer vriendelijk personeel, makkelijk besteld, makkelijk opgehaald. Zeker een aanrader!

Van Strij de Regt

Prima service

Prima service in de winkel voor het afhalen en bijbehoren assistentie

Iets meer items op de website zetten die klaarblijkelijk wel in de winkel te krijgen zijn want die had ik nu ergens anders besteld. Klaarblijkelijk kan er ook apparatuur gehuurd worden welke ik kan... Iets meer items op de website zetten die klaarblijkelijk wel in de winkel te krijgen zijn want die had ik nu ergens anders besteld. Klaarblijkelijk kan er ook apparatuur gehuurd worden welke ik kan dan weer bij Boels had gehuurd

h

Zeer goed

ik zou het niet weten

Ruud

Goede telefonische uitleg over het product, snelle afhandeling en service tot aan de deur(en)

Snelle afhandeling, een telefoontje is voldoende om alle ontbrekende informatie bij elkaar te krijgen en de chauffeur vond het zelfs prima om door te rijden naar een tweede adres om de producten af... Snelle afhandeling, een telefoontje is voldoende om alle ontbrekende informatie bij elkaar te krijgen en de chauffeur vond het zelfs prima om door te rijden naar een tweede adres om de producten af te leveren.

Op de website was het niet duidelijk welke aansluitingen op het zonnepaneel zitten. Ook zijn de links onder de valkbox 3 naar de website van vandervalk niet meer correct.

AlfredHof

Ik had via Warmteservice een airco aangeschaft, een Tectro TP 3020. Na een tijd begon deze airco te lekken en sloeg niet af, nadat de opvangbak vol was. Nadat ik contact had opgenomen met... Ik had via Warmteservice een airco aangeschaft, een Tectro TP 3020. Na een tijd begon deze airco te lekken en sloeg niet af, nadat de opvangbak vol was. Nadat ik contact had opgenomen met Warmteservice, werd me medegedeeld dat ik even de vlotter moest controleren, omdat deze vast zou kunnen zitten. Dit zou dan geen invloed op mijn garantie hebben. Echter, de airco was nogal moeilijk open te schroeven en ik wilde geen risico nemen. Nadat ik dit had aangegeven, werd me gelijk verteld dat er een nieuwe zou worden opgestuurd.

Dus, de SERVICE van Warmteservice is P.R.I.M.A. met een grote P!!!!

Tim, ontzettend bedankt... Ik beveel Warmteservice sterk aan!!!

Goede informatie over de producten en zéér goed service.

Niet van toepassing

Harrie

Product netjes en optijd bezorgd

Bezorging

Dure prijs voor zon product, maar ik zie het nergens goedkoper

Harry

Top. Ervaren medewerkers en ze denken met je mee

Patrick van Zuilen

Super goede service voor prima prijs

Leuk team in de winkel