8.2/10
Productinformatie op de website

van Lith

Redelijke ervaring

Vriendelijke mensen, uitgebreid assortiment

Meer duidelijkheid over wanneer materiaal geleverd wordt, levering nagal eens inkompleet,

Muller

Uitstekende ervaring

Het gemak om een (telefonische) bestelling te plaatsen en de vriendelijke medewerker.

Helaas liet uw leverancier u in de steek waardoor de levering later plaats vond, ondanks dat op uw website staat vermeld dat levering binnen 1 - 3 dagen plaats vindt. Dit was buiten uw schuld. Een... Helaas liet uw leverancier u in de steek waardoor de levering later plaats vond, ondanks dat op uw website staat vermeld dat levering binnen 1 - 3 dagen plaats vindt. Dit was buiten uw schuld. Een tweede opmerking - Op de website komen de fotootjes niet altijd overeen met het bestelde product. Ondanks dat u dit netjes bij het fotootje vermeld kan dit soms tot verwarring leiden.

Gert jan Kooten

weinig ervaring om dit te beoordelen

weinig ervaring om dit te beoordelen

Philip

Prijs is goed

Eerder bellen dat de spullen binnen zijn.

Kolman

breed assortiment

wel al twee keer gehad dat iets niet op de beloofde datum af te halen is.

Janssen

Redelijke ervaring

Experties

Lever geen gebruikte wc voortaan!!

Schippers

Zie tekst onder.

Ik heb eerst n bestelling geplaatst in Amersfoort waarbij er niet werd gereageerd. Ook telefonisch werd niet opgenomen en gereageerd. Vervolgens heb ik n order geplaatst bij Harderwijk. Hier ben... Ik heb eerst n bestelling geplaatst in Amersfoort waarbij er niet werd gereageerd. Ook telefonisch werd niet opgenomen en gereageerd. Vervolgens heb ik n order geplaatst bij Harderwijk. Hier ben ik zeer tevreden over. De order en leverantie verliep uitstekend! !

lindeboom

Uitstekende ervaring

makkelijk toegankelijk bedrijf ook voor de minder instalatie techniche onderlegen mensen

prima zo gewoon doorgaan met gewoon blijven