Productinformatie op de website

Goede website !

Gewoon door gaan zo !!!

Wolke

Goede ervaring

Eerdere bestellingen gingen allemaal goed en snel maar dit keer is het een ramp.

Ondanks dat er online staat dat als het product niet bij de winkel in de buurt te verkrijgen is maar elders in het land wel , je dat na 3 werkdagen dan kan afhalen wacht ik nog steeds op mijn... Ondanks dat er online staat dat als het product niet bij de winkel in de buurt te verkrijgen is maar elders in het land wel , je dat na 3 werkdagen dan kan afhalen wacht ik nog steeds op mijn bestelling die 2 weken geleden geplaatst. is. Waarom dit zo lang moet duren kon ik zelf achter aan gaan , helaas wist de medewerker aan de chat het ook niet en kon niet verder komen dat het waarschijnlijk nog wel een week kon duren. Even een een berichtje vanuit warmte service had wel op zijn plaats geweest

Verbokkem

Goede ervaring

Goede service en vlotte levering

Klinkenberg

(Bewerkt)

Redelijke tot goede ervaring, levering duurde erg lang, uiteindelijk mijn bestelling kunnen afhalen, tevens nog wat anders gekocht. Pot snoep en een kortingscode om het goed te maken.

Duurde langer dan aangeven bij bestellen op producten te leveren, dit is uiteindelijk goed gekomen en goed gemaakt door middel van een pot snoep en een kortingsbon van 10,- euro. Genoeg reden om... Duurde langer dan aangeven bij bestellen op producten te leveren, dit is uiteindelijk goed gekomen en goed gemaakt door middel van een pot snoep en een kortingsbon van 10,- euro. Genoeg reden om mijn volgende bestelling weer bij warmteservice te plaatsen.

Duidelijker communiceren als een product niet leverbaar is binnen de termijn die bij bestellen staat aangeven, mogelijk dat een klant dan wil annuleren om elders te bestellen, maar als een product... Duidelijker communiceren als een product niet leverbaar is binnen de termijn die bij bestellen staat aangeven, mogelijk dat een klant dan wil annuleren om elders te bestellen, maar als een product snel nodig is wel zo fijn.

middeldorp

Uitstekende ervaring

bestelgemak, snelheid en betalen bij afhalen!

nvt

Jan Morsch

Redelijke ervaring

Ruim assortiment

bevestiging van extra informatie en orders

Schuurman

Uitstekende ervaring

Mooie duidelijke website en super vriendelijk personeel in Alkmaar. Was na een grote klus in 2013 niet meer geweest maar de balie medewerker wist min naam nog!

Radiator stond in de pdf afgebeeld met afgeronde hoeken precies zoals de radiator die vervangen moest worden. Na uitpakken bleek het om een radiator te gaan die rechte hoeken had. Op zich niet... Radiator stond in de pdf afgebeeld met afgeronde hoeken precies zoals de radiator die vervangen moest worden. Na uitpakken bleek het om een radiator te gaan die rechte hoeken had. Op zich niet zo'n probleem maar zit nu met 2 verschillende radiatoren in de woonkamer.

Peijnenburg

Betere bezorg service

Oudhuis

Uitstekende ervaring

goede service en snelle afhandeling

paulus

Goede ervaring

snelle levering en behulpzaam personeel.

geen op dit moment.