Goede ervaring
Personeel heeft veel vakkennis. Dit is de reden waarom we graag met warmteservice te maken hebben.
Site werkt niet altijd even goed. Met namen de zoek functie.
Site werkt niet altijd even goed. Met namen de zoek functie.
De prijs was zeer goed.
Na 1 tot 3 werkdagen af te halen in 52 vestigingen. Dit werden uiteindelijk 10 werkdagen, maar dat is het enige minpunt.
Vriendelijke bediening, en goede opzet van de website.
Ik heb een bestelling zonder betaling geplaatst. Daarna wacht ik op een mail of telefoontje wanneer ik het kan afhalen. Dit is niet gebeurd. Na een volle week ben ik zelf naar de vestiging gegaan.
Aftersales
Ik ben niet geïnformeerd over mijn bestelling, ik heb zelf na 3 weken gebeld om te vragen hoe het ermee stond en toen bleek mijn bestelling allang binnen te zijn
Beste meneer Jacob,
Ik heb de review doorgestuurd naar de vestiging Heerlen. Dit is niet zoals het hoort. Excuses voor het ongemak.
Bernedien van Warmteservice
MTV
Nvt
Zeer behulpzaam en ook bereidwillig met informatie.
Geen verbeterpunten ben snel even langs geweest in Heerlen.
zeer vriendelijk en kundig team in Heerlen. Ook een reden waarom ik daar terug kom. Leggen alles goed uit en zijn zeer behulpzaam. Denken mee en komen met oplossingen.
De site vind ik onoverzichtelijk. Kan beter geordend. Maakt het zoeken makkelijker. Soms erg weinig info over de producten.
Heldere beschrijving aangeboden artikelen, link naar handleidingen/brochures
nee
Ik ben op alle punten super tevreden over Warnteservice.
Ik heb nog geen punten kunnen ondekken voor verbetering.