Productinformatie op de website

robin kosters

Uitstekende ervaring

Uitstekende service bij defecte of beschadigde artikelen

Als je aantallen in moet voeren op de website ( mobiel ) is dat nogal lastig doorklikken.

Pot

..........

.......

Jager

Goede ervaring

Het assortiment, de vele filialen, vriendelijk personeel

I heb besteld bij de warmteservice vanwege het grote aanbod, ik ging er dan ook vanuit dat mijn mijn order de volgende dag direct kon worden opgehaald. Dit was echter niet zo, dit verbaasde mij dan... I heb besteld bij de warmteservice vanwege het grote aanbod, ik ging er dan ook vanuit dat mijn mijn order de volgende dag direct kon worden opgehaald. Dit was echter niet zo, dit verbaasde mij dan ook best wel omdat mijn bestelling eigenlijk niet zo bijzonder was en naar mijn ervaring zo uit voorraad geleverd kon worden.

Visser

Goede ervaring

Goede website, alles duidelijk. Aardige aanbiedingen.

Ik werd niet ingelicht dat de levertijd langer zou zijn dan normaal. (groothandel gesloten tijdens feestdagen).Daardoor was bestelling meer dan een week later.

Wal

Goede ervaring

Direct na de bestelling(ongeveer 5 minuten later), kreeg ik al een mail dat het bestelde voorradig was

Als je niet exact weet waar men gevestigd is rijd je er eerst snel voorbij.Mogelijk dat aan de herkenbaarheid aan het pand iets verbeterd kan worden

Keijzer

Uitstekende ervaring

Zeer deskundig personeel. Denken heel goed mee als we op zoek moeten naar een oplossing voor een niet zo gangbare situatie.

Geen verbeterpunten te vinden.

Lok

Goede ervaring

Zeer duidelijke en goede en voldoende informatie over het produkt

Geen verbeterpunten

De Vries

Service

bestelde spullen die klaar staan niet aan een ander verkopen...!

Tetteroo

snelle levering

Ik had via de site gereageerd op de opmerking: "Warmteservice verkoopt alle bekende merken CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming, convectorputten, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal... Ik had via de site gereageerd op de opmerking: "Warmteservice verkoopt alle bekende merken CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming, convectorputten, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal tegen vaste lage prijzen" Ik had exact hetzelfde artikel in mei 2014 ook bij uw gekocht en nu was het plots 25% duurder. Hoe gaat dat op met de stelling "vaste lage prijzen"? Vond het ook vreemd dat ik geen enkele reactie hier op kreeg toen ik dit via de site melde. Ik verwacht nu wel een reactie van uw kant. Met vriendelijke groet, W Tetteroo

van Kampen

Redelijke ervaring

Kennis van de produkten

Meer info over de status van de bestelling