Productinformatie op de website

van Wonderen

gaat wat ver

niet echt nodig bij zon eenvoudige bestelling.het is prima zo

Bakkum

Goede ervaring

Gewoon goed geregeld.

Geen.

Houtzager

Uitstekende ervaring

prima vakkennis van de medewerkers van de vestiging

CV ketels zonder a label pomp mogen volgens mij niet meer verkocht worden. word nog wel aangeboden en verkocht.

beumer

Nico

Geen idee

Bos

Goede ervaring

De chat functie op de site vind ik erg goed omdat voor iemand die weinig verstand heeft van de huidige installatie techniek het lastig is om op de site de juiste spullen te vinden. En pakket... De chat functie op de site vind ik erg goed omdat voor iemand die weinig verstand heeft van de huidige installatie techniek het lastig is om op de site de juiste spullen te vinden. En pakket samenstellen is super handig.

Het enige wat ik kan verzinnen dat ik de laatse keer de verkeerde maat duplo beugels kreeg in Alkmaar.

ten Kley

VRIENDELIJKHEID EN BEREIDHEID PERSONEEL OM TOT EEN OPLOSSING TE KOMEN

Geen, ga zo door.

Koedijk

Nvt

Lauffer

Uitstekende ervaring

Had radiator en cv ketel besteld. CV ketel was er niet op het moment van afhalen. Wel een goedkoper model, er had een verwisseling plaatsgevonden. Verkoper deelde mij mede dat er door een medewerker... Had radiator en cv ketel besteld. CV ketel was er niet op het moment van afhalen. Wel een goedkoper model, er had een verwisseling plaatsgevonden. Verkoper deelde mij mede dat er door een medewerker van warmteservice een vergissing was gemaakt en bood excuses aan. Zo hoort het. waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Dat mag ook! Waardeer de eerlijkheid!

Wiersma

Eigen bezorgdienst

Misschien zoekmogelijkheid bij onder andere radiatoren. Is wat lastig als je verschillende merken wilt vergelijken.