Productinformatie op de website

Goede service

Meer detail foto's

Hamming

Goede ervaring

Pas betalen bij het afhalen / Niet vooraf betalen.

Voorraadbeheer was niet adequaat. Men zei me dat het binnen zou komen en terwijl het in een ander filiaal op de plank lag moest er toch achteraan gebeld worden omdat men daar dacht dat het er niet... Voorraadbeheer was niet adequaat. Men zei me dat het binnen zou komen en terwijl het in een ander filiaal op de plank lag moest er toch achteraan gebeld worden omdat men daar dacht dat het er niet lag.

Frans

Uitstekende ervaring

Prima geholpen, niet gewoon het eerste product gekozen maar bijna een kwartier met de adviseur gezocht naar het beste product voor mijn toepassing, wat de helft aan prijs scheelde met een standaard... Prima geholpen, niet gewoon het eerste product gekozen maar bijna een kwartier met de adviseur gezocht naar het beste product voor mijn toepassing, wat de helft aan prijs scheelde met een standaard product.

het zoeken op de website kan wat beter daarom ben ik langs de winkel gegaan wat uiteindelijk heel goed uitpakte

Beste meneer Frans,
Wat leuk om te horen! Veel plezier met de producten.

woldendorp

Diffenhard

snelle levering

schimmel

neen

Op de site stond vermeld dat het product kon afwijken van de afbeelding. In mijn geval bleek dat de bij de toiletpot afgebeelde wc-bril niet werd meegeleverd. Iets wat ik graag van tevoren had... Op de site stond vermeld dat het product kon afwijken van de afbeelding. In mijn geval bleek dat de bij de toiletpot afgebeelde wc-bril niet werd meegeleverd. Iets wat ik graag van tevoren had geweten en wat me ook niet zo moeilijk lijkt om te vermelden.

Beste meneer Schimmel,
Bedankt voor de tip. Ik ga het doorsturen naar de desbetreffende afdeling.

Terpstra

Uitstekende ervaring

Duidelijke informatie over de produkten, overzichtelijke website, goede prijs kwaliteits verhouding

Geen verbeterpunten ik ben zeer tevreden

Bedankt voor de review!

dijksterhuis

_

Reactie Warmteservice.nl:

Bedankt voor het plaatsen van de review!

van Dijk

Groot assortiment.

Bij afhalen leek de medewerker zo uit bed gerold te zijn. Blouse met vlekken hing half uit de broek

Reactie Warmteservice.nl:

Bedankt voor de goede review. Ik heb uw verbeterpunt doorgegeven aan de vestiging.