Productinformatie op de website

Lamers

snelle service, vakkundig personeel

ga zo door , eventueel bij meer afname hogere korting op het eind van het jaar over de afname.

Siemensma

Fokkert

Uitstekende ervaring

We kwamen er op de site niet uit ( we gingen ook voor zekerheid ) o.a inbouw kranen enz, prima advies ( ook na sluitingstijd ) o.a. prima geholpen door Kevin van warmteservice Zwolle.

niks

Lamers

Uitstekende ervaring

vriendelijk en aantrekkelijk in prijs

nee hoor

Smit

Uitstekende ervaring

'S avonds besteld. 'S ochtends telefoontje met bevesting. Thermostaat 's middags kunnen monteren.

Dijkstra

Goede ervaring

duidelijk en overzichtelijk

Facturen niet naar de klant sturen maar naar het factuuradres wat vermeld wordt!!! Dat je als bedrijf geen korting krijgt ten opzichte van een klant. Alle bedragen zijn gewoon zichtbaar, hoe moet je... Facturen niet naar de klant sturen maar naar het factuuradres wat vermeld wordt!!! Dat je als bedrijf geen korting krijgt ten opzichte van een klant. Alle bedragen zijn gewoon zichtbaar, hoe moet je dan als ondernemer nog winst maken.

van Oudenaren

Uitstekende ervaring

Veel kennis van de medewerkers

Gewoon zo door blijven gaan

van der Meij

Batteram

Goede ervaring

snelle service en kundig personeel aan de bali

Trip

Slechte ervaring

Er zijn geen sterke punten Ik wacht al bijna 2 weken op mijn bestelling ik heb nog niets ontvangen wat moet ik nu vertellen over jullie service. Oke ik weet het al jullie verplaatsen alleen maar... Er zijn geen sterke punten Ik wacht al bijna 2 weken op mijn bestelling ik heb nog niets ontvangen wat moet ik nu vertellen over jullie service. Oke ik weet het al jullie verplaatsen alleen maar lucht.

Eerst leveren dan pas vragen stellen.

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer Trip,
Beste meneer Trip,
Wat vervelend, onze excuses voor het ongemak. Ik heb zojuist contact gehad met Warmteservice Zwolle. De vestiging gaf aan u meerdere keren te hebben gebeld, maar dat er niet werd opgenomen. Wellicht staat uw telefoonnummer verkeerd in ons systeem. Zou u misschien even willen bellen naar Warmteservice Zwolle? Dan regelt de vestiging dat u de producten zo snel mogelijk in huis heeft.
Als u nog vragen heeft, hoor ik dit graag.
Bernedien van Warmteservice