Productinformatie op de website
8.2/10

Malmberg

Altijd bereid om mee te denken en advies te geven.

Know how

Jessen

Ruim assortiment en uitstekende service.

zeer attente medewerkers en heldere telefoon-info.

moest op de site erg zoeken voor een geminibeugel; onder de term 'muurplaat' kom je hem niet tegen.

Wesseling

Onderdeel leverantie

Parkeren

Peter

Click en collect gebruikt. Dit ging in principe goed, maar in de bevestigingsmail stond dat er een bericht zou komen wanneer het artikel afgehaald kon worden. Dit bericht kwam nooit. Toen ik er naar... Click en collect gebruikt. Dit ging in principe goed, maar in de bevestigingsmail stond dat er een bericht zou komen wanneer het artikel afgehaald kon worden. Dit bericht kwam nooit. Toen ik er naar ging informeren werd gezegd: u kunt het artikel ophalen.

Goed assortiment, prettige winkel

Bevestigingsmail klopte niet

Peter

Beste mensen, ik ben amateur installateur en heb wel wat meer informatie en steun nodig bij mijn aankopen. En jawel, deze kreeg ik van alle medewerkers. Iedereen is heel behulpzaam, geduldig en komt... Beste mensen, ik ben amateur installateur en heb wel wat meer informatie en steun nodig bij mijn aankopen. En jawel, deze kreeg ik van alle medewerkers. Iedereen is heel behulpzaam, geduldig en komt met goede oplossingen voor problemen die ik bij hun neerleg. Dus, jullie krijgen een dikke 10 van mij - ik kom terug :) Peter XYZ

Is al genoemd!

Ik zou het niet weten?

anoniem

Had verwacht dat product de volgende dag op te halen waren dat was niet het geval. Na telefonisch contact bleek de ventilator pas 5 dagen later beschikbaar.

liever bij bestellen meteen melden dat het 5 dagen duurt

Justus

Top. Erg fijn dat ik de Grohe sleutel kon lenen. Het onderdeel was elders goedkoper, maar door de leenservice was het totaalplaatje wel het beste.

Leenservice voor Grohe sleutel

Bakker

Zowel via website als in winkels altijd goed en deskundig geholpen

Goede website, deskundig en vriendelijk personeel

ter Voort

Mijn ervaring met de winkel van Warmteservice, gevestigd aan het adres Van Slingenlandstraat te Amsterdam is buitengewoon positief. De vriendelijkheid van het personeel, de vakbekwame behandeling en... Mijn ervaring met de winkel van Warmteservice, gevestigd aan het adres Van Slingenlandstraat te Amsterdam is buitengewoon positief. De vriendelijkheid van het personeel, de vakbekwame behandeling en de service die zij mij gaven bij een defect aan een van het door mij aangeschafte artikel. Ik vind het een personeelsbestand waarop de organisatie trots kan zijn.
Met vriendelijke groet, P. ter Voort.

Service, vakbekwaamheid en zeer vriendelijke bediening. in Amsterdam aan de Van Slingenlandstraat.

Ik heb mij op uw site goed geïnformeerd en ben daarop naar de desbetreffende winkel gegaan om de goederen op te halen. Ervaring met levering na bestelling op de site heb ik dus niet. Ik moest de... Ik heb mij op uw site goed geïnformeerd en ben daarop naar de desbetreffende winkel gegaan om de goederen op te halen. Ervaring met levering na bestelling op de site heb ik dus niet. Ik moest de velden als verplicht invoeren.

R Llobera

Geweldig, alles echt snel geregeld en alle mijn problemen opgelost

Ze regelen alles 'in no time' en bieden de juiste hulp als ik tegen problement loop.

misschien meerdere info in de website over onderdelen (meer fotos, metingen, compatibiliteit, enz)