Productinformatie op de website

Amoureus

Uitstekende ervaring

Bij artikel niet op voorraad netjes een telefoontje en een SMS wanneer artikel aanwezig was in filiaal!

Bij afhaalbalie duurde het best lang voordat ik geholpen werd... de telefoontjes waren belangrijker dan de wachtende klanten bij de balie. Nu waren er 2 verkopers aan de balie die alleen maar aan de... Bij afhaalbalie duurde het best lang voordat ik geholpen werd... de telefoontjes waren belangrijker dan de wachtende klanten bij de balie. Nu waren er 2 verkopers aan de balie die alleen maar aan de telefoon waren. Telefoontjes zijn niet belangrijker dan wachtende klanten!

Castricum

Goede ervaring

Ik belde de servicelijn met een stel vragen,op deze vragen kon men geen of een slecht antwoord geven,heel jammer daar het voor mij een paar belangrijke vragen waren.

van Kooten

Uitstekende ervaring

veel kennis over de producten en het helpen zoeken naar een oplossing.

geen punten

neen

neen

Moerkerk

Uitstekende ervaring

Heeft u opvallende sterke punten van dit bedrijf ervaren bij de aanschaf van uw product?

Heeft u verbeterpunten of tips voor dit bedrijf zodat zij hun dienstverlening kunnen verbeteren?

Smit

Uitstekende ervaring

geweldige service , ik had van de radiotoren een verkeerd model besteld en kon dit zonder probleem wijzigen ondanks dat de andere rad. al binnen waren super service

Gewoon zo door gaan