Productinformatie op de website

Visser

Pepijn Matheeuwsen

Zeer goede service

de knelkoppelingen op de site zijn op de foto allemaal evengroot. Voor het bestelgemak zou het makkelijker zijn als de verschillende diameters op ware grote worden weergegeven zodat je meteen op de... de knelkoppelingen op de site zijn op de foto allemaal evengroot. Voor het bestelgemak zou het makkelijker zijn als de verschillende diameters op ware grote worden weergegeven zodat je meteen op de site ziet welke diameter koppeling je moet hebben.

Matheeuwsen

Goede ervaring

Mijn ervaring is bij het bestellen van knelkoppelingen dat de koppelingen op de foto allemaal de zelfde diameter hebben. Mischien is het een idee om de koppelingen op de foto van de site een ware... Mijn ervaring is bij het bestellen van knelkoppelingen dat de koppelingen op de foto allemaal de zelfde diameter hebben. Mischien is het een idee om de koppelingen op de foto van de site een ware grote te geven zodat je meteen ziet welke diameter koppeling je kunt bestellen. Voor vragen 0545831685

Brink

Uitstekende ervaring

Er werd mij ongevraagd een goedkoper, net zo goed produkt aangeboden. Scheelde mij veel geld en dat is heel netjes.

van Ede

vab Spaendonck

Redelijke ervaring

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer van Spaendonck,
Beste meneer van Spaendonck,
Wij vinden het erg vervelend dat u niet tevreden was met onze service. Echter stond de levertijd gecommuniceerd op onze website en heeft de vestiging hier ook nog contact met u over opgenomen. Sommige producten hebben een lange levertijd en wij hebben dan ook geprobeerd deze te verkorten. Zodra de bestelling binnen is, ontvangt u een e-mail van de vestiging Eindhoven. Alvast veel plezier met uw bestelling.
Fijne dag,
Bernedien van Warmteservice

Rebergen

Goede ervaring

Goed meedenken, attent, goede technische website, goede online info mogelijkheden, attente telefonische vragen na (complexere) bestelling online.

Vragen jullie je af : Wie is jullie doelgroep? De info op de website zou ik graag uitgesplitst willen zien naar installateur en "betere doe het zelver", met dan meer detailuitleg over bijv:... Vragen jullie je af : Wie is jullie doelgroep? De info op de website zou ik graag uitgesplitst willen zien naar installateur en "betere doe het zelver", met dan meer detailuitleg over bijv: aansluiten van inch maat(oud) naar knel, "weetjes' als speciale plastic knelringen, radiatorkraan uitleg, op de in- of uitgaande leiding?, waarom zowel een thermostaatkraan, als normale kraan op radiator (afregelen temperatuur en doorstroming) betere exploded view tekening van bijv jaga convectorput onderdelen, met bestelnummers, Het waarom van de duurdere merken? dan het goedkopere praxisspul. Bij een website bestelling aangeven, welk onderdeel de langste levertijd veroorzaakt, zodat makkelijker eventueel bestelling gesplitst kan worden. Heel goed vind ik jullie informatie invulling tussen praxis( heel beperkte kennisondersteuning) en internet (totaal geen kennisondersteuning). (Visitekaartje met specialisme per medewerker ( bij complexere materie) en wie je bestelling behandeld heeft, meegeven?

Van den Hurk

Redelijke ervaring

Het product valt een beetje tegen. Het water wordt minder warm dan van zijn voorganger.

Dekker

Deneer