Productinformatie op de website

de Boer

Goed advies is voor mij de belangrijkste reden om bij Warmteservice te kopen.

Advies en groot assortiment

Rob

(Bewerkt)

De toegestuurde thermostaat was helaas kapot. Terugsturen ging simpel met bijgesloten retourformulieren en zelfs de terugstuurkosten worden vergoed.

De tijd tussen aanbieden aan de vervoeder en ophalen door de vervoerder zou korter kunnen. De status van track & trace staat lang op “pakket aangemeld bij vervoerder maar nog niet ontvangen door... De tijd tussen aanbieden aan de vervoeder en ophalen door de vervoerder zou korter kunnen. De status van track & trace staat lang op “pakket aangemeld bij vervoerder maar nog niet ontvangen door vervoerder”.

Green Us

De set die ik in Zaandam gekocht heb omdat deze nergens anders was kon ik (ongeopend) niet retourneren in Amsterdam. Dat is niet iets van vestiging Zaandam maar Warmteservice in het algemeen dus.

Probleemloos retourneren in alle vestigingen.

Klaassen Hendrikse

De online bestelling klopte niet. Er werd een levertijd van 3 werkdagen opgegeven, terwijl deze 8 weken was. Via het personeel van de vestiging Zaanstad werd dit gelukkig snel opgelost.

Klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid personeel vestiging Zaanstad.

De levertijd op de site was verkeerd aangegeven. 8 weken in plaats van de opgegeven 3 werkdagen.

Rob

Helemaal top!

Kampen

Op zich, in de winkel ben ik altijd goed geholpen. Heb ik via de website voor bijna € 900 euro aan radiatoren besteld. Op de site stond vandaag besteld, in voorraad, morgen geleverd. Maar niet, ik... Op zich, in de winkel ben ik altijd goed geholpen. Heb ik via de website voor bijna € 900 euro aan radiatoren besteld. Op de site stond vandaag besteld, in voorraad, morgen geleverd. Maar niet, ik heb meer dan 10 dagen moeten wachten en dit is niet teruggekoppeld, terwijl ik alles al betaald had. Als jullie dat niet waar kunnen maken moet je het niet op de webpagina zetten. Ik zal me nog wel een keer bedenken voordat ik voor zoveel geld bij jullie bestel. Voor jullie ter lering. Met vriendelijke groeten,Jelle

eerlijkheid medewerkers na vele telefoontjes

maak waar wat er op je webpagina staat

Konijn

Bij Warmteservice in Zaandam wordt je altijd goed geholpen.

Zou ik niet weten

de Vries

Fijne mensen

Klantvriendelijk

Gerard Damhuis

Supersnel en correct geleverd.

Snelle levering en uitgebreid assortiment.

N.v.t.

Jellema