Productinformatie op de website

van der Tuijn

Prima. Men doet wat ik verwacht.

van Duyn

Was verbaasd dat Warmteservice ook ik Katwijk aanwezig was, ging altyd naar Leiden, makkelijk bestellen via internet, super snelle levering, en nette service, zowel telefonisch als aan de receptie,... Was verbaasd dat Warmteservice ook ik Katwijk aanwezig was, ging altyd naar Leiden, makkelijk bestellen via internet, super snelle levering, en nette service, zowel telefonisch als aan de receptie, heel tevreden

Duidelijke internetpagina, nette klantvriendelijke service

Ben tevreden

aadcv

Zeer goed

Goede communicatie over producten en levering

Beutick

Enthousiaste medewerkers hielpen met het laden van de materialen. Top

Mario

De levering was prima. Bewust bij Katwijk besteld.omdat daar alles op voorraad was, maar ik kreeg niet zoals bij de bestellingnstond vermeld een bericht dat het opgehaald.kon worden, na 3 dagen heb... De levering was prima. Bewust bij Katwijk besteld.omdat daar alles op voorraad was, maar ik kreeg niet zoals bij de bestellingnstond vermeld een bericht dat het opgehaald.kon worden, na 3 dagen heb ik maar even gebeld en ik kon gewoon komen. Waarschijnlijk had ik ook direct kunnen gaan?

Voorraad en de vriendelijkheid.

Melding dat bestelling opgehaaldmkon worden heb ik niet ontvangen.

Verbeek

Heel erg flexibel. Maar afleveringen gaan in een of meerdere keren gewoon vergeten zegt men dan..nalevering komt er aan..de mannen staan stil en ik moet er achteraan of zelf ophalen. Niet... Heel erg flexibel. Maar afleveringen gaan in een of meerdere keren gewoon vergeten zegt men dan..nalevering komt er aan..de mannen staan stil en ik moet er achteraan of zelf ophalen. Niet bevorderlijk allemaal

vanEngelen

Prima! Snelle reactie en levering

Levering enforce voorlichting

Nvt

Schelvis

Snelle reactie op bestelling, behulpzame medewerker die het pakket naar de auto bracht.

Supersnelle reactie, klantgericht

Jan

Ik ben uitvoerig geïnformeerd hoe iets technisch werkte. Ze hebben zelfs de fabrikant om detailinformatie gevraagd.

Als een vraag per mail binnen komt, geef een bevestiging terug dat het ontvangen is. Wanneer een antwoord wat langer duurt, communiceer dat tussendoor even terug.

Eddiani

Top. Bestelling lag gelijk volgende ochtend klaar. Terwijl website 2 werkdagen aangaf.

Service en scherpe prijzen