Productinformatie op de website

Smit

Goede service, makkelijk online vragen kunnen stellen met duidelijke antwoorden, levering super snel

goede info, super snelle levering

van der Schoor

Zeer goede prijsstelling en prima advies bij vragen, top

Kennis om advies te geven

Geen tips

van 't Wout

Vlot geregeld en goed advies

Raidt

Advies gevraagd bij aanschaf CV ketel. Dit advies was prima. Alleen als je buiten de standaard pakketten gaat wordt het iets lastiger. Een ontbrekend maar wel besteld onderdeel werd keurig en snel... Advies gevraagd bij aanschaf CV ketel. Dit advies was prima. Alleen als je buiten de standaard pakketten gaat wordt het iets lastiger. Een ontbrekend maar wel besteld onderdeel werd keurig en snel na geleverd!

Snelle levertijd en snelle nazorg bij niet geleverd materiaal.

Buiten standaard pakket misschien iets meer moeite doen. Bij een niet concentrische ketel die ik wel concentrisch wilde aansluiten moest ik zelf maar contact opnemen met Intergas. De benodigde... Buiten standaard pakket misschien iets meer moeite doen. Bij een niet concentrische ketel die ik wel concentrisch wilde aansluiten moest ik zelf maar contact opnemen met Intergas. De benodigde adapter kon ik zelf later gewoon op de website vinden

Bouman

Prima snelle service

Levertijd en bestelgemak

Willem

Omdat de boiler lekte was een nieuwe nodig. Op internet zoekend kwam ik een paar 'minder betrouwbare' bedrijven tegen (wel even checken...) en daarna belde ik met Warmteservice Uden. Keurige reactie... Omdat de boiler lekte was een nieuwe nodig. Op internet zoekend kwam ik een paar 'minder betrouwbare' bedrijven tegen (wel even checken...) en daarna belde ik met Warmteservice Uden. Keurige reactie op mijn vragen. Bij andere leveranciers levertijden tot 14 dagen.... bij Warmteservice 3 dagen. Via de vestiging Rotterdam werkelijk TOP geleverd met duidelijke aankondiging van het levermoment en dat bleek super stipt te kloppen. Alles tot en met de factuur: een TIEN! Waarvoor mijn oprechte dank aan de "Warmteservicers!'

Vriendelijke hulp (Vestiging Uden en Rotterdam) Prima assortimenbt. Duidelijke prijzen. Super stipte en correcte levering

Ik kan er geen noemen!

Altai

Ik heb slecht ervaring ,

Niks

prijs is duur , en slecht services

Knook

Service is correct en snel.

Paar dingen teveel besteld, was bon vergeten. Was geen probleem.

Keijzer

De service is uitstekend. Er konden diverse onderdelen niet geleverd worden, daar zijn direct goede alternatieven voor gezocht en alles keurig op tijd geleverd.

Klantvriendelijkheid en breed assortiment.

Ola

Prima, snel geregeld