Productinformatie op de website

Woerdeman

Was goed, goed geholpen

Carola

Zeer fijne en goede ervaring. Ik kwam op advies van iemand anders hier. Kreeg goede uitleg en mijn 2e vraag die ik ook nog had, werd ook beantwoord waar het mij duidelijk was dat ze er verstand... Zeer fijne en goede ervaring. Ik kwam op advies van iemand anders hier. Kreeg goede uitleg en mijn 2e vraag die ik ook nog had, werd ook beantwoord waar het mij duidelijk was dat ze er verstand hadden. Ze hadden ook kaartjes liggen van ondernemers die daar komen. De tweede keer dat ik langs kwam, was weer een zeer positieve ervaring.

Kennis en goede klantenservice. Makkelijk dat je zo even binnen kan lopen, ook als 'eindgebruiker'.

Willems

Ik moet zeggen dat het was mijn èèrste ervaring met warmteservice en dat was heel positief ervaren.

N.v.t

Hertsig

Overzichtelijk kwaliteit van de informatie snelheid transparantie

Opname van nieuwe klanten in het klantenbestand vereenvoudigen.

van Rooijen

Perfect goed en deskundig geholpen ALLEEN BEZORGINGEN VANUIT GOUDA ZIJN GEREGELD NIET COMPLEET OF ER ONTBREEKT SOMS DIVERSE ONDERDELEN EN AUB NIET FACTUUR AAN KLANT GEVEN DIT HEEFT MIJN AL DIVERSE... Perfect goed en deskundig geholpen ALLEEN BEZORGINGEN VANUIT GOUDA ZIJN GEREGELD NIET COMPLEET OF ER ONTBREEKT SOMS DIVERSE ONDERDELEN EN AUB NIET FACTUUR AAN KLANT GEVEN DIT HEEFT MIJN AL DIVERSE MALEN GELD EN DISCUSSIE OPGELEVERD

Kwaliteit prijs en vriendelijke medewerkers

Geen factuur aan klant geven en zorgen voor compleet en juiste aflevering op adres

Cool

Makkelijk en snel

Duidelijke site

Nathalie

Goede, snelle service

Snelheid, voorraad gemak

de Man

Geen klachten gewoon zo als het hoort

Noya Mahn

Altijd vriendelijke en goede service van Niels en collega’s 👌🏼

Burgwal

Goed geholpen aan de balie

Bepaalde producten moet je per 5 0f 10 kopen, denk daarbij aan klemmetjes, O ringetjes, vlakringetjes b.v. voor CVpomp. Beetje lastig als je er maar 1 of 2 nodig hebt.