Productinformatie op de website

van Heiningen

Ik zou bestelling na twee dagen bij de door mij aangegeven vestiging op kunnen halen. En zou daarover per email worden geïnformeerd. Alle door mij bestelde onderdelen waren namelijk volgens website... Ik zou bestelling na twee dagen bij de door mij aangegeven vestiging op kunnen halen. En zou daarover per email worden geïnformeerd. Alle door mij bestelde onderdelen waren namelijk volgens website op voorraad. N drie dagen heb ik zelf met vestiging gebeld en toen bleek alles op 1 onderdeel na klaar te staan. Ik was niet geïnformeerd omdat de bestelling nog niet compleet was. Wanneer het onderdeel wel aanwezig zou zijn kon men mij niet vertellen

Mensen in vestiging zijn aardig en behulpzaam

Website info klopt niet. Ik bestel iets dat volgens de website op voorraad is en dat blijkt niet te kloppen. Ik wordt daarover ook niet proactief geïnformeerd

Smit

Een goede ervaring kan niet beter , wordt goed geholpen.

Wordt zeer netjes en vakkundig geholpen ze weet waar ze over praten.

Ron van Vendelo

Goede service en zeer klantvriendelijk

De service is uitstekend en denken mee met de klant

Menno

Drie bestellingen gedaan tot nu toe, alle drie vlekkeloos verlopen. Kleine spullen volgende dag reeds in huis per post. Groot object door warmteservice zelf bezorgd, duidelijk gecommuniceerd en op... Drie bestellingen gedaan tot nu toe, alle drie vlekkeloos verlopen. Kleine spullen volgende dag reeds in huis per post. Groot object door warmteservice zelf bezorgd, duidelijk gecommuniceerd en op nette termijn. Prima!

Slob

Prima!

Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Neen

Peters

Een bestelling via internet gedaan. toiletpot met toebehoren. De keuze gemaakt om dit bij het filiaal in Tiel af te halen. Het verliep allemaal prima. Ik Greg een sms dat de bestelling klaar stond.... Een bestelling via internet gedaan. toiletpot met toebehoren. De keuze gemaakt om dit bij het filiaal in Tiel af te halen. Het verliep allemaal prima. Ik Greg een sms dat de bestelling klaar stond. Werd fijn geholpen bij het ophalen. De mensen kan je altijd om nog wat uitleg vragen. Ze zijn erg deskundig. Dit is voor mij erg fijn als amateur klusser :) Er werd geholpen met inladen. Dus kortom prima service en erg vriendelijke medewerkers. Het

Vriendelijkheid, hulpvaardig, ook verstand van zaken, deskundig.

Omdat voor mij het bestel en afhaalproces uitstekend is verlopen kan ik geen verbetering benoemen

van Rossum

Zeer goed en me kennis van zaken

kennis van product

van Wijk

Geen ervaring

snel en correct geleverd en bericht bij aan komst materiaal op vestiging

Martin

Prima service

snelle en prima service

nvt

van den Bosch

Wederom netjes thuis afgeleverd nadat ik van tevoren ben gebeld dat de chauffeur onderweg was. Top producten tegen scherpe prijzen