Productinformatie op de website

Rozema

Erg vriendelijke medewerker die ook nog eens goede tips had.

Dennis

Robin

Heel goed geholpen en geadviseerd.

Heydoorn

Super goede communicatie, snelle en goede levering

Duidelijkheid

Nvt

Ibrahim

Goede service

Harry

Ik zie Warmteservice als een betrouwbare "bouw" partner die goed advies geeft een graag meedenkt in oplossingen.

zeer flexibel en klantvriendelijk

verpakkingen zijn soms onooglijk, alsof deze al drie of vierkeer zijn open geweest.

Jan

De bestelling is prima geregeld. Super

Zou ik niet weten

Super

Ron

Bestellen ging uitermate eenvoudig. Ik miste nog enige zaken in de webshop en schreef dat bij de opmerkingen.
Daags erna belde een aller vriendelijkste medewerker van het filiaal in Waalwijk en die ging alles, ook de specials die ik bij ophalen apart kon pinnen zsm regelen en voegde daad bij woord want de andere dag kon de complete bestelling al worden opgehaald.
De vestiging is goed gesitueerd en bereikbaar, rustig maar binnen een mum aan grote uitvalswegen.
Bestelling stond keurig klaar en werd, ik ben zelf beperkt, zelfs door de behulpzame medewerker bij mn auto gebracht, buitengewoon attent en van grote service. Dank en hulde!
Ik weet iig voor volgende keer waar ik m'n spullen ga kopen bij weer zo 'n klus..

Klantvriendelijkheid en klantenbinding door service, ga zo door!