Productinformatie op de website

Pieter Al

Goede kennis van zaken

sommige medewerker kunnen wat secuurder zijn met materialen bij elkaar zoeken

R.

(Bewerkt)

Ervaring met Warmteserivice is top,
Product was gebruikt, namelijk geen folie op scherm en zichtbaar geopend bevestiging thermostaat op muurplaat.

Nette reactie Warmteservice na opmerking mijnerzijds.

René

Top!

Ben zeer tevreden dus...

Ella Steenbergen

Online bedieningspaneel besteld, snelle levering, maar had verkeerde besteld, gebeld met hele vriendelijke meneer, nu hebben jullie de juiste besteld en ik mag hem zodra hij er is komen ruilen,... Online bedieningspaneel besteld, snelle levering, maar had verkeerde besteld, gebeld met hele vriendelijke meneer, nu hebben jullie de juiste besteld en ik mag hem zodra hij er is komen ruilen, Super !!!!!!

Leuk gesprek aan de telefoon

Niets, lekker zo laten !!!!

Ruut

Zoals in bijna alle vestigingen werd ik heel vriendelijk geholpen. De twee radiatoren uit de outlet stonden klaar en de medewerker hielp ze inladen. Puntje: op de Henrad softline eco paste volgens... Zoals in bijna alle vestigingen werd ik heel vriendelijk geholpen. De twee radiatoren uit de outlet stonden klaar en de medewerker hielp ze inladen. Puntje: op de Henrad softline eco paste volgens hem geen onderblok, dat werd een andere aansluiting dan ik van plan was. Thuisgekomen in Santpoort (35 min. rijden) bleek dat er wel degelijk een onderblok onder kon (en moest), dus ik moest naar WS Haarlem om de zaak om te ruilen... Gelukkig was dat geen probleem, kostte wel weer veel tijd.

Vriendelijk, hulpvaardig en deskundig.

Check voor alle zekerheid altijd goed of het juiste aansluitmateriaal wordt geleverd!

de jong

Prettige ervaring, bestel online en haal het op in de winkel

vriendelijk personeel

ga zo door!

Jansen

Vriendelijk personeel met veel kennis van zaken

Rob Tuijn

Prima advies en uitstekende service, vriendelijk te woord gestaan.

Als er problemen zijn bij de toeleverancier svp informeren als de toegezegde levertijd wordt overschreden en er geen zicht is op een leveringsdatum. (Daalderop bijna kokendwaterkraan) De uitleg is... Als er problemen zijn bij de toeleverancier svp informeren als de toegezegde levertijd wordt overschreden en er geen zicht is op een leveringsdatum. (Daalderop bijna kokendwaterkraan) De uitleg is simpel maar wachten zonder informatie is uiterst vervelend.

Luitjes

Zeer ruim aanbod aan artikelen en in de winkel goed en vakkundig geholpen.

Goot aanbod, snelle levering en goede ondersteuning in de winkel.

Allan

Prima telefonisch geholpen en keurig te woord gestaan door medewerker in Vestiging Zaandam. Juiste onderdeel voor me uitgezocht en kon het direct bestellen in de online shop.

Groot assortiment, duidelijke website,