Productinformatie op de website

R.

Bestelling online gedaan en betaald. Met 1 werkdag al een sms dat de spullen klaar stonden bij het filiaal. Eenmaal in het filiaal vriendelijk en snel geholpen.

Snel, makkelijk

Ietwat vreemd dat je in het filiaal alleen je achternaam hoeft te noemen om de spullen mee te krijgen.

Hillebrand

Goede service en vriendelijk geholpen.

Doen wat er staat. Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Dreef

Negatief.
Negatief.
Besteld artikel zou volgens de website in 1-3 dagen (gratis) afgehaald kunnen worden in de vestiging naar keuze. 'Mijn' vestiging in Alphen aan den Rijn werkte hier niet aan mee. I.p.v. afhalen in de winkel was het of thuisbezorgen tegen extra kosten, of afhalen in een andere vestiging of de order cancellen

Afspraken nakomen !

J.Heppener

De medewerkers werken goed en effectief en denken ook mee indien dit nodig zou zijn.

ze houden je op de hoogte van alles.

die weet ik zo direkt niet.

Willem

Een uitstekend bedrijf om mee te werken, ook als particulier. Na mijn online bestelling werd kort daarna gebeld door een medewerker van de locatie Alphen aan den Rijn met de mededeling dat de... Een uitstekend bedrijf om mee te werken, ook als particulier. Na mijn online bestelling werd kort daarna gebeld door een medewerker van de locatie Alphen aan den Rijn met de mededeling dat de bestelling goed was ontvangen en dat ik n sms-bericht zou krijgen wanneer het product binnen was. Dat gebeurde ook binnen twee werkdagen. Toen ik het product, een elec. wandkachel, ging ophalen werd ik weer heel vriendelijk geholpen.

Goed assortiment en vriendelijke en professionele medewerkers

Niet

Ed

Vakkennis en behulpzame medewerkers aan de bali

Jesse van Gans

Super personeel in vestiging Alphen aan den Rijn, hier mag warmteservice echt trots op zijn.

Personeel

Roktoe

Goede producten, dan aansluit op mijn wensen.

Altijd telefonische bereikbaar en fiaal in Alphen aan den Rijn.

Korting geven

Teus van dijk

Bestelling geplaatst en opgehaald.

Edwin

Goede service en doen moeite om een lastig te vinden product te vinden. Diverse keren :)

Service, snelheid, kennis

Sommige producten op website een beschrijving geven