Productinformatie op de website

M M

Snelle levering. Zeer vriendelijk.

Zeer vriendelijk

Leo

Zeer correct, Behulpzaam.

correct, snel, goede prijs kwaliteit verhouding

vooral doorgaan

Maurice

Prima winkel, met goede uitleg…
Vriendelijk personeel

B Janssen

Goed advies, snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Richard

Ik vind het vreemd als je de ene dag een bestelling doet dat ik een dag later nog steeds niet gebeld wordt dat de bestelling gereed ligt, terwijl het spul voorradig was.

Website

Ik bestel dus niet meer online. Als verbeterpunt bestellingen snelker gereed maken, liefst binnenn2 uur en niet 2 dagen

Serf Widdershoven

Veel goede ervaringen met service, er wordt goed meegedacht met wat de klant vraagt.

maak de review eenvoudiger zodat het de klant minder tijd kost

Giel

Fijne medewerkers die bereid zijn stapje extra te doen voor hun relaties

Aardig en acuraat

snellere leveringen bij andere leveranciers voor 20.00u besteld dag erna afgeleverd. Dit zal niks met personeel te maken hebben maar met jullie eigen logistiek systeem.

Paul

Perfecte vriendelijke service

Roeland Raaijmakers

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Goede uitleg voor wat probleem gevallen voor mij zijn, en daardoor dus verholpen. Goede service.

Zou het niet weten. Filiaal in Sittard is 100 pro.

Molnar

Na op 8 april mijn bestelling geplaatst te hebben en de factuur betaald is, heb ik vervolgens meer als 5 weken moeten wachten op de materialen. Nadat ik een mail gestuurd had kreeg ik telefoon of de... Na op 8 april mijn bestelling geplaatst te hebben en de factuur betaald is, heb ik vervolgens meer als 5 weken moeten wachten op de materialen. Nadat ik een mail gestuurd had kreeg ik telefoon of de goederen dezelfde dag nog geleverd konden worden. Bij levering van de goederen werd verteld dat men de bestelling vergeten was door te zetten. Dit is slordig en laakbaar, gezien de factuur wel afbetaald was. Als ik niet zelf actie ondernomen had, had ik niets gekregen.