Productinformatie op de website

Bijl

Alles verloopt soepel, vragen snel beantwoord en snelle actie.
Levering prima in orde

Niets aan toe te voegen. Aftersales geen ervaring, (nog) niet nodig gehad

W. van Gilst

Vriendelijke, vakkennis in de winkel.
Web site is wat beknopt wat betreft specificaties en levertijd was 2 weken ipv 2 dagen.
Is wel netjes doorgebeld dat de levertijd langer werd.

Goed personeel in de winkel

Website verbeteren

PBG

Goede sortering en kwaliteit materiaal
Was wat vergeten , ik werd telefonisch prima geholpen en het kon nog met de geplande levering worden opgelost

Klantvriendelijk geholpen, goede sortering materialen

Van sommige materialen mag de site iets meer informatie details verstrekken....maar verder kan ik niets verzinnen

Riklus

Prima winkel goed van opzet vriendelijk en behulpzaam personeel

prima informatie materialen personeel weet waar men overpraat duidelijk interesse in de klant

Vd zalm

Goede service en klant vriendelijk

J.G. de Looff

Chatten gaat vlot en het verkregen advies heb ik opgevolgd.
Service cq levering is prima. Kwaliteit van de geleverde produkten kan ik nog niet beoordelen omdat het nog niet geinstalleerd is.

Niet alle produkten zijn eenvoudig op de website te vinden, maar wat chatten met de klantenservice bood uitkomst.

BERTUS

Zeer hulpzaam meedenken vriendelijk
Fijn om zo geholpen te worden

Goed bezig

Nee vooral door gaan

Smit

Vriendelijk personeel met kennis van zaken en zeer hulpvaardig en meedenkend.

Erg vriendelijk en hulpvaardig personeel en zeer uitgebreid assortiment.

Soms is de verzending wat traag. Dat maakt het dat je dan toch ergens anders gaat kijken.

P. van Noort

Ik heb een omvormer besteld, en die kon ik ophalen bij een vestiging van Warmteservice.
Alles ging heel soepel, ik werd op de hoogte gehouden van het bestelproces en kreeg een email toen het product in het magazijn aanwezig was.
De afgifte ging ook heel soepel. Al met al een prettige ervaring.

Soepel bestelproces, duidelijke info op de website, goed bereikbaar magazijn voor afgifte. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ron

Voordat ik de aankoop deed heb ik eerst een medewerker gevraagd of hetgeen ik nodig had, toiletpot met midden-onder afvoer, ook door warmteservice geleverd kon worden. Diezelfde avond kreeg ik... Voordat ik de aankoop deed heb ik eerst een medewerker gevraagd of hetgeen ik nodig had, toiletpot met midden-onder afvoer, ook door warmteservice geleverd kon worden. Diezelfde avond kreeg ik antwoord met de juiste toiletpot en dat deze geleverd kon worden. De ervaring is dus goede service met medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn. Top.

service, kennis medewerkers en assortiment