9.6/10

Prima goed advies

Frank Eurlings

Snelle levering, vriendelijke ontvangst

Bart

Mijn bestelling werd snel geleverd. Vriendelijke chauffeur en goede afhandeling. Helaas was 1 artiekel verwisseld, juist op de factuur maar verkeerd product. Dit werd op locatie Roermond netjes en... Mijn bestelling werd snel geleverd. Vriendelijke chauffeur en goede afhandeling. Helaas was 1 artiekel verwisseld, juist op de factuur maar verkeerd product. Dit werd op locatie Roermond netjes en snel voor mij opgelost!

1 tot 2 weken levertijd, maar geleverd binnen 3 werkdagen. Top!!

Een fout kan altijd gemaakt worden. Maar daar zit dan een verbeterpunt natuurlijk.
Bijvoorbeeld een dubbele contole op een verwerkte order, voor verzending.

HvB

Prima service,klant vriendelijk,waar voor je geld.

Wat moet verbeterd worden als het goed is?

Richard

Heel goede en snelle levering

John

Makkelijk kunnen bestellen ,snel geleverd, gebeld dat de materialen binnen waren en geholpen met inladen, tegen een nette prijs.
Kortom prima.

Pim

Duidelijke website en makkelijk bestellen.
Helaas was product niet meer leverbaar.
Duidelijke website en makkelijk bestellen.
Helaas was product niet meer leverbaar.
Pas in dit soort situaties kom je er achter dat Warmteservice een goede service levert: ze zijn telefonisch goed bereikbaar, ze zoeken naar een oplossing en houden je hiervan op de hoogte. Fijne partij om zaken mee te doen, ik kom zeker terug.

Kennis van zaken over de producten die ze verkopen Uitgebreid assortiment, brede dekking van winkels in Nederland, thuislevering vanuit de dichtstbijzijnde winkel tegel redelijke kosten.
Kennis van zaken over de producten die ze verkopen
Telefonisch goed bereikbaar

Jo

Snelle levering, goede service

Ook na levering, behulpzaam met goede advies

Jo

Snelle levering, goede service

Ook na levering, behulpzaam met goede advies

Guido Rooyakkers

Zeer tevreden over de service. Ik had per ongeluk een verkeerde versie van het product besteld. Samen naar een oplossing gezocht en perfect opgelost. Vriendelijk personeel en blij met de oplossing.