9.6/10

I. Hoogenboom

Prima, directe opvolging van vragen en snelle reactie.

Reactietijd en nakomen afspraken

Alleen maar prima met ze samengewerkt!

korte wacht tijden voor de info

nee

Erik

Keurige installatie, nette afwerking, aardige installateurs.

Een gashaard; tja wel mooi maar hoe ga ik dat aanpakken. Eerst eens in een winkel in de buurt mezelf laten informeren. Aansluitend een offerte gehad. Ik dacht '' toch eens op BESLIST.NL kijken wie... Een gashaard; tja wel mooi maar hoe ga ik dat aanpakken. Eerst eens in een winkel in de buurt mezelf laten informeren. Aansluitend een offerte gehad. Ik dacht '' toch eens op BESLIST.NL kijken wie de Faber Triple L voor de laagste prijs heeft''. Ik zag dat warmtestore de beste aanbieding had. Dit scheelde alleen op het apparaat al 350€. Toch eens bellen. Ik kreeg Herman aan de telefoon. Tijdens het gesprek kreeg ik het idee dat hij goed luisterde naar wat ik wilde. Dit bleek toen ik nog geen 2 minuten later een tekening kreeg (per mail) zoals ik het graag zou willen. Tevens was de bijbehorende offerte zoals afgesproken duidelijk en overzichtelijk. Wederom waren de rest van de toebehoren van de haard en de installatie beduidend goedkoper dan bij de winkel waar ik geweest ben. Naast de haard en de installatie had ik nog meer wensen namelijk; een koof met inbouw spots en een meubel onder de haard. Hoe makkelijk dat er ja gezegd werd en dit in de offerte meegenomen werd zo makkelijk is het ook geïnstalleerd. Voordat ik de daadwerkelijke order geplaatst heb, heb ik nog wel contact gezocht met de fabrikant van de haard '' FABER" om na te gaan of ik wel met warmtestore in zee moest gaan. En het antwoord was positief.
Herman is ten alle tijden mijn contactpersoon gebleven, goed bereikbaar en heeft ook gedurende het hele proces de regie in handen gehouden en zich hiervoor verantwoordelijk gevoeld. Ondanks dat ik alleen via internet, whats app en telefoon contact heb gehad heb ik geen enkel moment een gevoel van wantrouwen gehad. De montage ging ook erg voorspoedig. Monteurs waren op tijd, keurige werkwijze ( netjes de vloer beschermd, hetgeen niet in huis gezaagd ed. hoefde te worden werd op de werkbank buiten gedaan), hoog tempo en erg secuur. Getekend een erg tevreden klant

zie beschrijving ervaring

nee niets is te gek en er wordt met u mee gedacht!

L.W. Korendijk

We hebben een Ecotech Alcosy gekocht. Prima service en een snelle levering. Soms lastig te bereiken. Maar toen na het "instoken" toch het glas scheurde is er vlot en kosteloos een nieuwe gestuurd.... We hebben een Ecotech Alcosy gekocht. Prima service en een snelle levering. Soms lastig te bereiken. Maar toen na het "instoken" toch het glas scheurde is er vlot en kosteloos een nieuwe gestuurd. Klasse!

Aardig te woord gestaan en meedenken is zeer positief ervaren

de telefonische bereikbaarheid kan volgens mij beter.

Hans en Karlijn

Snelle en nette service, bij 3 bedrijven een offerte laten maken. En jullie waren de eerste die reageerden, en direct zijden dat de installateur even langs moest komen om precies te kijken hoe het... Snelle en nette service, bij 3 bedrijven een offerte laten maken. En jullie waren de eerste die reageerden, en direct zijden dat de installateur even langs moest komen om precies te kijken hoe het allemaal zat.

Niet alles kan in 1x goed gaan. Maar na 1 telefoontje was alles geregeld. En de monteur kwam langs als het ons uit kwam

Paul westerhout

De ontvangst in de winkel was goed. We kregen goede uitleg en de vragen werden goed en duidelijk uitgelegd. De openhaard is prima geplaatst door de monteurs. Wij hadden nog geen gasleiding op de... De ontvangst in de winkel was goed. We kregen goede uitleg en de vragen werden goed en duidelijk uitgelegd. De openhaard is prima geplaatst door de monteurs. Wij hadden nog geen gasleiding op de plaats van de openhaard dus deze was nog niet aangesloten. Toen de gasleiding er eenmaal lag gevraagd aan warmtestore of ze wisten waar deze op aangeloten diende te worden. Dit wisten ze helaas niet en hebben het nummer gegeven van DRU. Deze wisten het mij gelukkig wel te vertellen. Apparaat werkt zeer goed en ziet er mooi uit. Er is helaas 1 probleem dat maar niet opgelost word! Er is een draadloze ontvanger bijgeleverd die de gashaard kan laten bedienen door de iPhone of iPad. Deze werkt niet naar behoren. Heb hier verschillende maken met warmtestore over gebeld en telkens zouden ze terugbellen, maar tot op heden wacht ik nog steeds op een telefoontje. Ik hoop dat hier nog een oplossing voor gevonden word!

Bel de klant terug als je dit belooft!

Rita Rolfes - van Klinken

Vriendelijke mensen, goede uitleg en service

Een aanbeveling waard.

A J Troost

Prima jullie komen afspraken prima na.

s.jurgens

Prima mailcontact.keurige service. en een mooie prijs kwaliteit verhouding ook vooral. erg tevreden want er is naar mijn wens een mooi plateau gemaakt aan de faber smart haard. keurig bedrijf.mooie... Prima mailcontact.keurige service. en een mooie prijs kwaliteit verhouding ook vooral. erg tevreden want er is naar mijn wens een mooi plateau gemaakt aan de faber smart haard. keurig bedrijf.mooie haard die super verwarmt.

zie boven

nee