9.6/10

Teeuwssen

Had wat voeten in de aarde van mijn kant maar door warmtestore prima geregeld, alle geduld en prima uitleg van bedrijf en de instalateur

Joost

Na

Service. Bij transport is de glazen ruit van de haard gebroken. Wij kwamen hierachter bij het uitpakken van de haard twee weken na ontvangst. Ik heb direct gebeld met warmtestore en dezelfde dag nog... Service. Bij transport is de glazen ruit van de haard gebroken. Wij kwamen hierachter bij het uitpakken van de haard twee weken na ontvangst. Ik heb direct gebeld met warmtestore en dezelfde dag nog heb ik bericht dat volgende week een nieuwe ruit wordt geleverd. Service is 1 maar dit is petje af.

H. Bastiaan

Zeer positieve ervaring. Goed en vlot geholpen met de offerte, vlotte levering van de kachel en zeer zorgvuldige en prettige installateurs die ook nog eens heel goed met ons meedachten. Zeer tevreden!

De samenwerking met de leverancier van de kachels in Lunteren was zeer prettig. Zo kon ik daar diverse kachels bekijken en de offerte aanvragen aan de tafel. Deze aanvraag werd vervolgens... De samenwerking met de leverancier van de kachels in Lunteren was zeer prettig. Zo kon ik daar diverse kachels bekijken en de offerte aanvragen aan de tafel. Deze aanvraag werd vervolgens doorgestuurd naar Warmtestore in Kampen en zeer snel opgevolgd.

B.J.Meijer

Een goed en vriendelijk bedrijf dat vakkundig de kachel heeft laten plaatsen.
De levering was snel en de voorlichting goed.

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Telefonisch ben ik goed voorgelicht.
De plaatsing van de kachel kon al op hele korte termijn, waar bij andere aanbieders wat meet tijd nodig was.

Het was niet helemaal duidelijk wanneer de kachel zou bezorgd worden. Terwijl wel de datum van plaatsing vast stond. Een soort van track and trace zou een goede aanvulling zijn op uw bedrijfsvoering... Het was niet helemaal duidelijk wanneer de kachel zou bezorgd worden. Terwijl wel de datum van plaatsing vast stond. Een soort van track and trace zou een goede aanvulling zijn op uw bedrijfsvoering zodat het duidelijk is wanneer de kachel geleverd gaat worden. We kregen nu 1 dag voor levering te horen wanneer de kachel zou komen. We waren toevallig die dag ook thuis.

de Wit

Alles volgens afspraak gegaan

Komt afspraken goed na komen geen verrassingen achteraf

J.A. Kopp

Warmtestore hanteert een adequate, duidelijke communicatie en doet wat zij zegt; komt haar afspraken na. Daarnaast is zij prijstechnisch een interessante partij. De plaatsing heeft meer tijd in... Warmtestore hanteert een adequate, duidelijke communicatie en doet wat zij zegt; komt haar afspraken na. Daarnaast is zij prijstechnisch een interessante partij. De plaatsing heeft meer tijd in beslag genomen, dan vooraf verwacht, maar het is de kwaliteit ten goede gekomen en het heeft geen extra (installatie) kosten met zich gebracht. Wij zijn een tevreden klant; een 8,5

Marketing. Op Marktplaats volop aanwezig.
Directe en snelle communicatie/terugkoppeling; een 9

Meer duidelijkheid scheppen rond de installatie en wat dat met zich kan brengen. Een bezoek was in ons geval beter geweest dan communicatie via mail ed. Aan de andere kant leverde de (overigens... Meer duidelijkheid scheppen rond de installatie en wat dat met zich kan brengen. Een bezoek was in ons geval beter geweest dan communicatie via mail ed. Aan de andere kant leverde de (overigens sympathieke) installateur vakwerk en dat maakt (de toch behoorlijk grote ingreep) weer ruimschoots goed; een 8,5

Liesbeth van Schaik

Prima snelle service. (we hebben offerte aangevraagd, werden zeer spoedig gebeld met een mooi aanbod, in ovreleg zeer snel geleverd!)

Snelle reactie, prima overleg (wij hadden eigen installateur) en goede afhandeling.

Geen tips ter verbetering...zo doorgaan!

Chris en Melia van Capelle

Warmtestore

Wij zijn heel prettig geholpen, we kregen elke keer weer snel antwoord op onze vragen per mail en telefonisch. Scherpe aanbieding gekregen,van begin tot het eind perfect geregeld!Vlotte levering en... Wij zijn heel prettig geholpen, we kregen elke keer weer snel antwoord op onze vragen per mail en telefonisch. Scherpe aanbieding gekregen,van begin tot het eind perfect geregeld!Vlotte levering en de montage verliep ook snel en netjes, kortom wij zijn heel erg tevreden en genieten volop van onze prachtige gashaard!Ik heb Warmtestore al aan verschillende mensen aanbevolen!

Eigenlijk niet!

J. Van den Dool

Uitstekend

Snelle reactie, scherpe prijs, goed advies.

Jammer dat we toen bleek dat de pijp te kort was, we moesten bijbetalen.
Verder niets dan lof.

paulusma

Service is heel slecht,

service verbeteren

Als je een kachel levert en er komen klachten, moet je deze ook behartigen, zonder onkosten.
Dat is service