9.6/10

Diana van Leusden

Zeer goede ervaring, snelle reactie’s op vragen via mail en telefoon. Meedenkend en goede service.

Snelle reacties op vragen

VoornePutten

Perfecte service

perfecte service

J. Nijhuis

Zeer tevreden over de service en kwaliteit. Haard ombouw kwam precies overeen zoals afgesproken met ontwerp. Tussentijds aanpassen van ontwerp was geen probleem en even helpen met het inbouwen van... Zeer tevreden over de service en kwaliteit. Haard ombouw kwam precies overeen zoals afgesproken met ontwerp. Tussentijds aanpassen van ontwerp was geen probleem en even helpen met het inbouwen van de ledspots was ook geen probleem. Zeer goede service tegen een zeer scherpe prijs. Een aanrader.

Danielle Buijs

Wij zijn meer dan tevreden over het leveren en plaatsen van de haard. Correspondentie verliep prima en de monteur die de haard installeerde heeft zijn werkzaamheden keurig netjes verricht. Niets op... Wij zijn meer dan tevreden over het leveren en plaatsen van de haard. Correspondentie verliep prima en de monteur die de haard installeerde heeft zijn werkzaamheden keurig netjes verricht. Niets op aan te merken. Prima bedrijf om zaken mee te doen.
Tevens kwam de vertegenwoordiger al zijn afspraken op tijd na en dat was voor ons doorslaggevend.

Goede communicatie.
Komen afspraken echt op afgesproken tijd na.
Leuk contact en klantvriendelijk.

Wilma de Jong

Een uiterst scherpe offerte en snelle levering. Installatie door ervaren vakmensen die netjes en snel werken. Top!

Van de Worp

Warmtstore heeft in het voortraject een uitstekend advies uitgebracht en op basis daarvan een scherpe offerte neer gelegd. De montage verliep vlekkenloos en netjes. Complimenten! De gehele service... Warmtstore heeft in het voortraject een uitstekend advies uitgebracht en op basis daarvan een scherpe offerte neer gelegd. De montage verliep vlekkenloos en netjes. Complimenten! De gehele service en communicatie verdient een pluim.

- prijs
- kwaliteit
- betrouwbaarheid
- service

christa van den burg

Heb tot nu toe al mijn 2 e haard aangekocht voor mijn bedrijf en tot nu toe een en al lof snelle levering en goede adviezen

Zeer vriendelijk personeel

Gewoon zo doorgaan

MarisenHans

Contact met warmtestore (Herman) was prima. Gashaard kon snel worden geleverd en geinstalleerd (door installatiebedrijf vd Brink) voor een mooie prijs.

Snelle levering en scherpe prijs. Wij zijn heel blij met onze gashaard.

M. Buurman

Wij werden uiterst professioneel geholpen bij de Warmtestore door Martijn. Ook de aflevering van de haard ging vlekkeloos en correct.
Binnen een jaar hadden wij de pech dat de glasplaat bij...
Binnen een jaar hadden wij de pech dat de glasplaat bij het uitnemen en schoonmaken een breuk gaf. Na melding was er binnen een week een nieuwe glasplaat geleverd. Hartelijk dank aan Warmtestore. Wij genieten iedere avond volop van onze mooie gashaard.

Binnen een jaar hadden wij de pech dat de glasplaat bij...

Marius van hout

Uitstekend

goede service, goede prijs kwaliteit.