9.6/10

Gerard Meijer

Warmtestore heeft ons letterlijk in de warmte gezet. Na een jarenlange slechte ervaring met een open haard die door middel van een ventilator die als afvoer fungeerde kwam Warmet store met een... Warmtestore heeft ons letterlijk in de warmte gezet. Na een jarenlange slechte ervaring met een open haard die door middel van een ventilator die als afvoer fungeerde kwam Warmet store met een oplossing. Wij hebben nu een open haard met een gesloten systeem. Snel geleverd en door een vakkundige installateur gemonteerd Wij genieten er nu veel meer van en dat nog in deze koude winter.

Dings

In november 2012 haard besteld vanwege goede prijs. Snelle en goede plaatsing. Materiaal dat over was snel teruggekocht. Ook sterke after sales met snelle en betrouwbare service .

P. Marreiros

Gisteren is bij mij een gashaard geplaatst welke ik bij Warmtestore heb aangeschaft.Vanaf het eerste contact, het tussentijdse advies tot en met de plaatsing en oplevering niets anders dan lof.

Ik twijfelde tussen twee type haarden en ondanks dat de ene haard veel meer marge voor Warmtestore zou opleveren adviseerden ze toch de andere haard omdat deze beter tot zijn recht in mijn woning... Ik twijfelde tussen twee type haarden en ondanks dat de ene haard veel meer marge voor Warmtestore zou opleveren adviseerden ze toch de andere haard omdat deze beter tot zijn recht in mijn woning komt. Dit bewijst dat ze zich goed verplaatsen in de klant. Daarnaast krijg je meteen een goede prijs die nergens in Nederland wordt geevenaard. Succes Warmtestore!

Het enige wat jammer is maar wat kan gebeuren omdat ik na de bestelling kiezels wilde ipv een houtset, is dat de haard met een houtset is geleverd. Meteen gebeld met Warmtestore en die kiezels... Het enige wat jammer is maar wat kan gebeuren omdat ik na de bestelling kiezels wilde ipv een houtset, is dat de haard met een houtset is geleverd. Meteen gebeld met Warmtestore en die kiezels worden nageleverd en als service mag ik de houtset houden. Prima after sales!

A. Ponsioen

Onlangs is er bij mij een kachel afgeleverd , waar ik overigens erg blij mee ben. Het was niet goed afgesproken over de aansluiting van de kachel. ik moest er nog iemand anders bij halen , wat mij... Onlangs is er bij mij een kachel afgeleverd , waar ik overigens erg blij mee ben. Het was niet goed afgesproken over de aansluiting van de kachel. ik moest er nog iemand anders bij halen , wat mij dus extra geld kostte. Ik heb erover gereclameerd en spontaan werd mij aangeboden het bedrag te vergoeden. en spoedig stond het bedrag op mijn rekening. dit vond ik een fantastische service. met vr. gr. A. Ponsioen

goede service , snelle bestelling. goed materiaal

het zou goed zijn als alle afleveringsvoorwaarden goed en duidelijk doorgegeven worden. evt. doorgesproken worden.

M.B.

Prima informatie vooraf, en goede afhandeling tijdens levering en montage.

Correcte en duidelijke antwoorden

vd heuvel

Prima bedrijf goede service

prima bedrijf goede service

Leendert Kruizinga

In november 2012 een electrische sfeerhaard gekocht Nissum Optimyst van Faber. Verleden week kapotte verdamper gemeld. Binnen 4 werkdagen nieuwe verdamper ontvangen binnen garantietermijn. Snelle... In november 2012 een electrische sfeerhaard gekocht Nissum Optimyst van Faber. Verleden week kapotte verdamper gemeld. Binnen 4 werkdagen nieuwe verdamper ontvangen binnen garantietermijn. Snelle reactie van zowel Warmtestore als Faber.

Vriendelijke en adequate afhandeling.

Esther

Hier vonden wij de haard die wij wilden aanschaffen voor de beste prijs. En dit was het eerste bedrijf waar hele duidelijke informatie werd gegeven, snelle levering en goede service naderhand.

Goede en vriendelijke service, prijsgunstig. Duidelijke offerte

uitstekende levering en service na de levering.

Klaas Bos

Prima bedrijf en goede informatie bij de aanschaf van onze Faber gashaard.Zeer aan te bevelen bedrijf!!

Uitstekend verkoopadvies
Klantvriendelijke verkoper