9.6/10

Annet van Kleef

1 1/2 jr geleden een threefire, die in de aanbieding was, laten plaatsen

Snelle levering en uitstekend en snel geplaatst door vakkundig (ander) bedrijf, die goede tips meegaven (draagbare thermostaat aanschaffen) en niet te beroerd waren om iets extra’s te doen.

Niet meegekregen, dat er ook batterijen in de ontvanger zitten, die het ongeveer na een jaar opgeven + noodzaak van 1x per jr. laten nakijken door een deskundige. Na anderhalf jr. pas achter... Niet meegekregen, dat er ook batterijen in de ontvanger zitten, die het ongeveer na een jaar opgeven + noodzaak van 1x per jr. laten nakijken door een deskundige. Na anderhalf jr. pas achter gekomen, omdat de kachel niet meer aan wilde.

J. van der Meer

Goed contact. Levering volgens afspraak. Snelleactie als er iets niet in orde was. Prijstechnisch aantrekkelijk.Kortom: zeer tevreden!

j van den Hazel

Super snelle levering en goede service

goede uitleg gekregen en veel geduld gehad bij het uiteindelijk beslissen. Op ons advies heeft mijn zus bijna dezelfde haard gekocht en ook niets dan positieve berichten

geen verbeterpunten

j.hoedjes

Goede ervaring pijp beschadigd snel geleverd

goede ervaring pijp beschadigd snel geleverd

Wim de Gelder

Goede club, ze snappen hoe het werkt!

Meedenken. De wereld zit anders in elkaar dan een paar jaar geleden. Dus: goed advies, snel geregeld en voor de beste prijs.

Zijn er altijd, maar ik weet ze niet te bedenken.

M. Engelberts

Men komt de afspraak. De onderdelen worden snel geleverd.

Men komt de afspraak. De onderdelen worden snel geleverd.

Gerreke Van Veen

Bellfires vertical vieuw vertical

Ik wil u enorm bedanken voor de juiste service en installatie,
keurig afgehandeld en een pluim waard,
ik ga u zeker aanbevelen bij vrienden en klanten,
top !

de afwerking is niet geheel naar wens verlopen, dit is echter na een telefoontje direct opgelost en wordt snel verholpen, we geloven het direct.

Jacco Doorn

Prettige manier van samenwerking en communicatie om uiteindelijk samen onze wensen tot in perfectie uit te voeren.

Overleg wanneer, hoe /wat

Bjorn Dolne

Goede keus

Uiotstekende prijs/kwaliteit verhouding

Adriaan

Korte, snelle afhandeling van mijn wensen

Ruimte en tijd om te wachten tot eigen kachel is verkocht;prima prijs

Doorvragen of alles compleet is, of er nog toebehoren zijn die nodig zijn, suggesties.