9.6/10

Fam. Brandsen

Een uitblinker!

verkoper altijd goed beriekbaar, neemt de tijd voor je, ze hebben een enorme hoeveelheid kennis, en lossen problemen kordaat op! zeer tevreden!

paul

Zeer prettig zakendoen met dit bedrijf

goed bereikbaar ook als de haard onderweg is of als er iets bij besteld moet worden

F. Piekaard

Zeer goede kwaliteit en een scherpe prijs

We hebben een Dru Metro 150XT aangeschaft bij Warmtestore. Martijn heeft ons zeer goed geholpen in de showroom en een scherpe prijs gemaakt. We genieten nu met volle teugen van onze gashaard

Goede prijs, snelle levering

Duidelijke site. Snelle reactie op mail.

Een mailtje na levering over hoe alles gegaan is zou op prijs gesteld worden.

Snelle offerte en reacties op mijn vragen. De kachel werd tijdig geleverd en monteur heeft goede werk verricht.

Snelle reactie op vragen e.d. en goede prijs/kwalteit verhouding. Alle afspraken zijn nagekomen.

Geen after sales bemerkt en de kachel werd enkele dagen eerder geleverd als gepland zonder voorinfo. Op zich geen probleem want ik was thuis die dag.

Jan Smalbroek

Top bedrijf

Zeer snel een concurrerende prijs gekregen voor een janus houtkachel, warmtestore heeft voor ons het hele traject incl plaatsing tot in de puntjes geregeld, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Mara

Professioneel & denken vanuit klantwens, kundige installatie & goede customer service!

Snelle reactie op mijn vragen, denken na over wat het beste aansluit bij mijn wensen, prettig contact & en zeer kundige en professionele installateur. Lossen eventuele kwesties professioneel op. Ik... Snelle reactie op mijn vragen, denken na over wat het beste aansluit bij mijn wensen, prettig contact & en zeer kundige en professionele installateur. Lossen eventuele kwesties professioneel op. Ik heb met een gerust hart zaken met Warmtestore.nl en beveel de organisatie van harte aan.

r. bijvoet

Verwachtingen verre overtroffen

Het ging om een produkt voor levering naar Hongarije. Mijn heeft ogenblikkelijk met de fabrikant kontakt gezocht en het produkt met locale specificaties afgecheckt. Het is geschikt voor de hongaarse... Het ging om een produkt voor levering naar Hongarije. Mijn heeft ogenblikkelijk met de fabrikant kontakt gezocht en het produkt met locale specificaties afgecheckt. Het is geschikt voor de hongaarse vereisten aangeboden voor dezelfde prijs. Communicatie en levering snel en correct. Omdat inox concentrische kanalensysteem door specifieke bouwomstandigheden aangepast moest worden, kennis gemaakt met een meer dan voortreffelijke after sales service. Chapeau!!!!!!

Gonne Kok

Vanuit Frankrijk de Jacobus 12 besteld, uitstekende voorlichting, fijn telefonisch contact..kortom tevreden

Goed overleg

neen uitstekend tot nu toe

ten zijthof

Wij zijn heel goed en klantvriendelijk geholpen door kees

Snelle levering prima prijs en zeer goed geholpen

Alles is zoals het hoort dus kan geen punten bedenken