9.6/10

wessels

Klantgericht, adequaat en goed prijs

Klantgericht, adequaat en goed prijs

Georges

Meerdere offertes via internet aangevraagd. Verkoper biedt alternatieven aan en denkt mee. Zoals aanbod maken metalen sierlijst van de inzet houtkachel op maat. Super! Ook de snelle levering is een... Meerdere offertes via internet aangevraagd. Verkoper biedt alternatieven aan en denkt mee. Zoals aanbod maken metalen sierlijst van de inzet houtkachel op maat. Super! Ook de snelle levering is een plus. Het bedrijf zou ik iedereen aanraden!

Snelle contacten, meedenkende verkoper, snelle levering. Afspraak is afspraak. Prima prijsverhouding

Graag hier meer aandacht voor. BVraagstellen na de levering: is alles naar wens gegaan?

Fam Westerdijk

In 1 woord: Geweldig!

Zeer scherpe prijzen;
Verstand van zaken;
Oog voor veiligheid icm fraaie oplossingen (afvoer ed);
Nette en vakkundige monteurs in de regio;
Aflevering in strakke tijdvakken...
Zeer scherpe prijzen;
Verstand van zaken;
Oog voor veiligheid icm fraaie oplossingen (afvoer ed);
Nette en vakkundige monteurs in de regio;
Aflevering in strakke tijdvakken van 2 uur gepland;

Verbeter berekening hoeveelheid benodigde materialen, was iets te ruim.

Familie Hartman

Goede service, goede prijsconcurrentie

goede service, goede prijsconcurrentie

Kooij

Een bedrijf waar je uitstekend zaken kan doen. Ze zijn duidelijk, erg klant & service gericht, snel en ook nog acceptabele prijzen

Duidelijk, snel, goede informatie, klantgericht

Gerard haan

Ik heb bij warmtestore een openhaard gekocht, werd meteen een tekening gemaakt terwijl wij aan tafel. Onder genot van een bakkie koffie zaten te wachten. De levering en bouw zijn super geslaagd,... Ik heb bij warmtestore een openhaard gekocht, werd meteen een tekening gemaakt terwijl wij aan tafel. Onder genot van een bakkie koffie zaten te wachten. De levering en bouw zijn super geslaagd, conform hetgeen wij in gedachten hadden.Goeie service alles zoals afgesproken.

Alles geleverd en keurig op tijd, openhaard is exact wat we hebben laten tekenen en bedacht hebben.
Goede service/snelle reactie als er bijv. een tekening aangepast moest worden, fijne samenwerking met Martijn.

Geen, alles was goed geregeld.

Goede prijs en service

Veel keuze in haarden. De kasten die erbij gemaakt worden zijn heel erg mooi.

Harry de Vries

Zeer deskundig en zeer professioneel

Zeer mooi en professioneel bedrijf, deze jongens weten hoe ze met klanten om moeten gaan, daar kunnen ze bij andere bedrijven nog wat van leren.. Onze faber haard brandt inmiddels volop laat de... Zeer mooi en professioneel bedrijf, deze jongens weten hoe ze met klanten om moeten gaan, daar kunnen ze bij andere bedrijven nog wat van leren.. Onze faber haard brandt inmiddels volop laat de winter maar komen. Jeroen, Herman en de rest bedankt !

Ik kan iets bedenken

Debby van Heyningen

De ervaring met warmtestore is letterlijk warm te noemen. De eerste contacten met de eigenaar al heel professioneel te noemen. Goed advies en een, voor ons, eerlijke wijze van verkoop. De drie... De ervaring met warmtestore is letterlijk warm te noemen. De eerste contacten met de eigenaar al heel professioneel te noemen. Goed advies en een, voor ons, eerlijke wijze van verkoop. De drie mannen die de ODH haard bij ons geplaatst hebben waren nette en beleefde knullen. We waren verbaasd over de netheid van de afwerking. In de avond hebben zij doorgewerkt tot de hele haard af en getest was. Toen zij vertrokken hadden wij een ontzettend warm gevoel overgehouden aan Warmtestore, maar nu letterlijk en figuurlijk. Door het harde en lange werken hebben de knullen bij ons meegegeten, het was erg gezellig.

Klantgericht werken.

Wanneer jullie beloven een gebruiksaanwijzing te sturen moet je je wel aan je woord houden. Dus!!! Graag een gebruiksaanwijzing voor ODH haard.

G.J. Nijen Twilhaar

Het contact met Warmtestore verliep prettig met goede adviezen en scherpe prijzen. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

Vriendelijk en vakbekwaam